Heel vakkundig en behandelplan word duidelijk besproken met gewenst resultaat
Coen Verschuuren
Persoonlijke aandacht is al jaren voor mij de reden om bij Herstel Snel aan te kloppen als dat nodig is. Wat het ook bijzonder maakt is dat in de laatste fase van herstel er ook buiten...Persoonlijke aandacht is al jaren voor mij de reden om bij Herstel Snel aan te kloppen als dat nodig is. Wat het ook bijzonder maakt is dat in de laatste fase van herstel er ook buiten loopoefeningen gedaan kunnen worden. Voor mij de kers op de taart.
Fisiotherapeut is kalm, bedachtzaam en geeft informatie over de behandeling en diagnose. Geeft een professionele indruk.
Mihai Oancea
Great expertise, felt in the best hands possible. Shows personal care to his patients. Best physiotherapist I’ve ever had.
Jack Hazeborg
Deskundigheid en uitleg.
Schalk
Ik heb geen behandeling gekregen omdat ik een longfysiotherapeut nodig had maar hij dit niet is
Ik kon snel terecht en ben goed geholpen. Werd serieus genomen
Open en vriendelijke fysiotherapeut die zijn werk zeer goed doet en goed luisterde naar mijn klacht en daar ook serieus mee aan de slag ging. Kwam ook met tips en oefeningen die ik in de sportschool...Open en vriendelijke fysiotherapeut die zijn werk zeer goed doet en goed luisterde naar mijn klacht en daar ook serieus mee aan de slag ging. Kwam ook met tips en oefeningen die ik in de sportschool zou kunnen doen
The results obteined and the kindness of the personnel.