Goede sfeer in de praktijk en de behandelaar is goed benaderbaar. De behandeling verliep goed. Ik kon alle vragen en opmerkingen op een normale manier stellen. Ik zou geen minpunten kunnen bedenken...Goede sfeer in de praktijk en de behandelaar is goed benaderbaar. De behandeling verliep goed. Ik kon alle vragen en opmerkingen op een normale manier stellen. Ik zou geen minpunten kunnen bedenken die ik heb ervaren tijdens de behandelperiode. Prima adres.
Ze is er volgens mij te snel mee gesopt. Na 3x kan je er nog niet zoveel van zeggen. Mogelijk was er nog wel een andere methode. De theropeut was wel een lief vrouwtje. Daar was niets mis mee.
Meedenkend en kwam met een goed behandelingsplan!
Inlevend en vakbekwaam,
Bij standaard medisch handelen zonder dat daarvoor een alternatief traject nodig of beschikbaar is.
Geeft goede uitleg en tips.
Competent en aardig.
Deskundig vriendelijk en luisert naar je een toppertje
Ze luisteren naar je klachten en nemen je serieus. Enthousiast, begaan,laagdrempelig en met veel humor!
Fijne sfeer, goed en geskundig advies. Ik voelde me echt gehoord.