Ik kon niet eens normaal wandelen, zo slecht ging het. Nu ben ik weer gewoon aan het hardlopen. Zelfs een 10km kunnen doen al. Ik sta gewoon versteld van de verbetering van de knieen, kracht en...Ik kon niet eens normaal wandelen, zo slecht ging het. Nu ben ik weer gewoon aan het hardlopen. Zelfs een 10km kunnen doen al. Ik sta gewoon versteld van de verbetering van de knieen, kracht en stabiliteit. Ik had niet gedacht dat ik weer zou kunnen rennen.
De betrokkenheid en het doordenken van de therapeut (Sophie van Montfoort) heeft mij zeer geholpen. Zij heeft mij het advies gegeven via mijn huisarts een neuroloog te consulteren. Dat ervaar ik als...De betrokkenheid en het doordenken van de therapeut (Sophie van Montfoort) heeft mij zeer geholpen. Zij heeft mij het advies gegeven via mijn huisarts een neuroloog te consulteren. Dat ervaar ik als zeer professioneel en getuigd van een grote betrokkenheid. Verder beschikt zij over een uitstekende dosis aan vakkennis en heeft zij mij goede oefeningen voor thuis meegegeven.
De behandeling was serieus en zeer deskundig.
Hij is ervaren en vriendelijk en geeft duidelijk uitleg. Is in voor een gezellig praatje maar de behandelingen hebben bij mij niet het effect wat het zou moeten hebben.
Ik ben goed geholpen en mij probleem is verholpen
Ze neemt echt de tijd voor jee. Goede 1 op 1 begeleiding
Empathisch, enthousiast, heeft kennis, begrip en gevoel voor humor. Ontzettend jammer dat ze weggaat.
Prettig persoon, goede uitleg, effectieve behandeling met oefeningen waardoor probleem snel verholpen was.
Ik ben altijd tevreden over jullie fyisotherapeuren en nu weer.