De fysiotherapeut luistert serieus naar je klachten, denkt mee, motiveert je als je er even doorheen zit en kijkt verder dan alleen de klachten. Ik voelde mij gezien en gehoord. Dat het resultaat...De fysiotherapeut luistert serieus naar je klachten, denkt mee, motiveert je als je er even doorheen zit en kijkt verder dan alleen de klachten. Ik voelde mij gezien en gehoord. Dat het resultaat nog niet is zoals zou moeten heeft niets met de fysiotherapeut te maken, maar met de nieuwe diagnose.
Ze dacht met me mee en was erg vriendelijk. Haar behandeling heeft ook geholpen
Dat hij precies gelijk wist hoe en wat en wat de beste behandeling zou zijn en ook heel duidelijk was !
Het ging zoals moest
Mijn klacht werd serieus genomen en de fysiotherapeut keek niet alleen naar een oplossing maar ook preventie
Deskundig en vriendelijk
Serieus naar mijn klachten geluisterd. Ik vond zelf mijn klacht wat vaag, maar hij begreep goed wat mijn probleem was. Ik wilde graag actieve oefeningen om mijn klachten te verminderen ipv het...Serieus naar mijn klachten geluisterd. Ik vond zelf mijn klacht wat vaag, maar hij begreep goed wat mijn probleem was. Ik wilde graag actieve oefeningen om mijn klachten te verminderen ipv het advies rust. Er werd goed gekeken naar wat mogelijk was, passend bij mijn klachten. Duidelijke onderbouwing van oefening als ik daar om vroeg.
Dankzij de behandeling van de fysiotherapeut ben ik er na 3 maanden in geslaagd om volledig van de kniepijn af te komen en mijn activiteiten voor het probleem te hervatten (sporten, hardlopen,...Dankzij de behandeling van de fysiotherapeut ben ik er na 3 maanden in geslaagd om volledig van de kniepijn af te komen en mijn activiteiten voor het probleem te hervatten (sporten, hardlopen, fietsen, enz.)
Willem van Wijk
Bijzonder vriendelijk en toegankelijk persoon. Daarnaast deskundig en duidelijk in zijn uitleg. Ook praatje pot komt aan de orde.