De behandeling heeft redelijk goed geholpen tot dus zo ver
Passie, kennis en een prettig persoon
Jeroen
Een deskundig team en weten wat ze doen vind het jammer dat ik naar een andere gemeente ga verhuizen.Bedankt Chantal enLuuk
Fisyoterapiest die in de praktijk staan, zeggen dat ze jong en onervaren zijn, en de meesten. Dat als je in elke praktijk een minimum aan ervaren personeel hebt, het volgens mij veel gunstiger zou...Fisyoterapiest die in de praktijk staan, zeggen dat ze jong en onervaren zijn, en de meesten. Dat als je in elke praktijk een minimum aan ervaren personeel hebt, het volgens mij veel gunstiger zou zijn in termen van resultaten.
Hij kijkt niet alleen naar fysieke problemen maar ook mentale en emotionele ongemakken
Wanneer een vriend of familielid pijn ervaart (spier). Licht opkomende pijn, zoals ik die ervaren heb. Dus nog in de beginfase.
Anton Renkema
Deskundig, meedenkend, betrokken, fijn iemand om mee samen te werken, benaderbaar, persoonlijk.
Lieve enthousiaste betrokken dame.
De keren dat ik tijd heb gemaakt voor de fysiotherapeut is de tijd nooit optimaal benut. Wel een rekening gekregen voor de laatste behandeling die uiteindelijk maar max 5 minuten heeft geduurd. Dit...De keren dat ik tijd heb gemaakt voor de fysiotherapeut is de tijd nooit optimaal benut. Wel een rekening gekregen voor de laatste behandeling die uiteindelijk maar max 5 minuten heeft geduurd. Dit was niet nodig geweest.
Goed luisteren en prima uitleg. Goede oefeningen voor thuis