Emily Jager

Martijn legt heel goed zijn denk proces uit en kijkt niet alleen naar de fysieke klacht maar ook naar andere factoren die kunnen bijdragen aan de klacht. Hij neemt je van a tot z mee in het proces... Martijn legt heel goed zijn denk proces uit en kijkt niet alleen naar de fysieke klacht maar ook naar andere factoren die kunnen bijdragen aan de klacht. Hij neemt je van a tot z mee in het proces waardoor je zelf goed begrijpt wat er aan de hand is en hoe je dit kan oplossen en voorkomen. Normaal zie ik altijd op tegen naar de fysio gaan, maar er hangt altijd een relaxde sfeer bij martijn waardoor ik het nu niet zo erg meer vind.

Ik heb chronische klachten, daar valt weinig quick wins mee te behalen en het leek wel of de fysio daar niet zoveel zin in had, de fysio kwam niet heel enthousiast en gemotiveerd over, aanbod van... Ik heb chronische klachten, daar valt weinig quick wins mee te behalen en het leek wel of de fysio daar niet zoveel zin in had, de fysio kwam niet heel enthousiast en gemotiveerd over, aanbod van oefeningen waren constant hetzelfde.
Ik heb ook last van blokkades in mijn spieren, daar is nauwelijks aandacht voor geweest. De aandacht lag alleen op bewegen, met iedere keer dezelfde oefeningen, daarvoor hoef ik niet naar een fysio, dan ga ik wel naar een sportschool of personal trainer

Duidelijke communicatie.
goede vooruitzichten in de zin van oefeningen bij de juiste spiergroep

De aanpak van de behandeling, gericht op weer sporten

Mijn fysiotherapeute is:
Open, vriendelijk, en toegankelijk.

Duidelijke uitleg over waar het probleem zit en welke oefeningen ik thuis moet doen. Ze nemen me serieus en plannen geen onnodige afspraken in. Het dry needling hielp goed.