Els D'Hondt

Goede communicatie

vlugge levering

annet

Heel erg goed!

Goed bereikbaar, mooie samples en snelle levering

Regina Ham

Super bedrijf met mooie producten.

Klant vriendelijk

Frouwkje Kip

Hele goede service

Het ziet er echt prachtig uit en ruikt heerlijk en voelt fijn!!

Lita Rabeling

Ik ben de babor producten gaan gebruiken door me moeder ...vroeger gingen we daarvoor naar Aken.maar dat is al zeker 40 jaar geleden...sinds dien gebruiken we het alletwee echt zo.n heerlijke... Ik ben de babor producten gaan gebruiken door me moeder ...vroeger gingen we daarvoor naar Aken.maar dat is al zeker 40 jaar geleden...sinds dien gebruiken we het alletwee echt zo.n heerlijke producten. Ik raad dit merk iedereen aan dankje babor

Sterken punten eerlijk de exstra's het is steeds of ik jarig ben'''ze zijn zo gevend dat krijg je nergens echt nergens!!! Ik raad echt iedereen babor aan als je het een keer gebruikt wil je niets... Sterken punten eerlijk de exstra's het is steeds of ik jarig ben'''ze zijn zo gevend dat krijg je nergens echt nergens!!! Ik raad echt iedereen babor aan als je het een keer gebruikt wil je niets anders meer.dankje babor I love it ♡♡♡♡♡♡

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Geweldig! Wij worden zo blij van je review! Het is zo herkenbaar ook, wanneer je BABOR hebt ervaren dan wil je niets anders meer, dan ben je fan voor het leven. Hartelijke groet van ons!

Bam23

Helaas verkeerde product besteld, dacht dat het de rich was. Bij gebruiken bleek het helaas niet zo te zijn, dom. Flinke reactie gehad! Normaal zeer tevreden over t product

Snelle service

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Hoi Bam23, dank je wel! Je review gaat over een product maar wat wij hier eigenlijk graag willen weten hoe je onze service, snelheid en extra's vindt. Laat je ons dat ook weten? We doen graag ons... Hoi Bam23, dank je wel! Je review gaat over een product maar wat wij hier eigenlijk graag willen weten hoe je onze service, snelheid en extra's vindt. Laat je ons dat ook weten? We doen graag ons best voor je. Groetjes! Lydia

Elle Bressers

Bestel hier graag omdat het allemaal correct is

Snelle levering. Alles klopt, en echt veel extra’s erbij. Top bedrijf

janneke van akelijen

Snel geleverd

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel en tot snel weer!

SYLVIE LENAERTS

Snelle levering en veel leuke en toch wel gepersonaliseerde stalen (had ik de indruk) aan de hand van mijn bestelling.

Mooie stalen van een deftig formaat

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel voor je review. En zeker personaliseren wij de meegegeven proefjes zo goed als wij kunnen. Tot snel weer!

Irene de Meijer

Top

Snelle levering, prachtige producten, goede service

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel en graag weer tot snel, we helpen je graag!