Babor schoonheidsinstituut

Veel leuke bruikbare sample bijgevoegd. Altijd een verrassing. Goede service!

Extra gratis samples bij bestelling en de regelmatige acties met korting

Maïté De Munter

Uitstekend

Snelle service, leuke extra's, prijs-kwaliteit

Riet Schilder

Ik heb een heel goed gevoel bij dit bedrijf.

Super snel geleverd en altijd leuke monsters er bij,

Marjo de Boer

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Er zijn geen zwakke punten. Snelle keurig verpakte levering met veel extra proefjes. Hier word je blij van.

Nicole

Superservice!

Snelle levering, persoonlijke service en de vele leuke extra’s bij je bestelling maken dit een top webshop!

Lizzie Boonman

Bij Baborwebshop, bestel ik nu ongeveer 1,5 jaar. Producten zijn bijna nooit uitverkocht. Duidelijke omschrijving bij de producten en super snelle levering. Zodra ik de levering ontvangen heb is het... Bij Baborwebshop, bestel ik nu ongeveer 1,5 jaar. Producten zijn bijna nooit uitverkocht. Duidelijke omschrijving bij de producten en super snelle levering. Zodra ik de levering ontvangen heb is het altijd weer een feestje als ik de doos open. Er zitten zoveel heerlijke spulletjes extra bij!

Klantvriendelijk
Gratis verzenden
Altijd heerlijke extra proefmonsters

Yolande

Zeer positieve ervaring!

Snelle levering. Mijn huid is erg opgeknapt sinds ik Babor producten gebruik. Leuk die gratis extra’s bij je bestelling, om iets anders uit te proberen.

L.v.Megchelen/Otte

Na diverse aankopen 1 x misverstand geweest met levering,prima opgelost naar tevredenheid.

snelle levering makkelijk bereikbaar

M Huijsmans

De producten worden snel en goed verpakt geleverd en bij de bestelling zitten altijd leuke extra’s.

Edith Evci

Positief

snelle levering altijd leuke kado's