Stuk of 4 keer besteld al

Snel geleverd en altijd veel samples!

Zeer goede ervarin. Snelle correcte afhandeling en ontzettend fijne extra's in het bezorgde pakket. Een feestje om uit te pakken.

Opvallend is dat de extraatjes in het pakketje zo goed passen bij de behoeftes van mijn huid.
De gratis bezorging vind Ik ook een prettige service
Kortom niets dan goeds. Dank jullie...
De gratis bezorging vind Ik ook een prettige service
Kortom niets dan goeds. Dank jullie daarvoor.

Goede en snelle verwerking van je bestelling!

Je krijgt leuke monsters om uit te proberen bij je bestelling en boven een bepaald bedrag zitten er regelmatig extraatjes bij die fijn zijn om te gebruiken.

Snelle levering en extra staaltes

S. Stahl

Ik was ten eerste erg blij met de keuze van de producten in de webshop. Ook goed uitleg en informatie. Verder was de afwikkeling en het bezorgen netjes en snel. De volgende dag was het pakketje er... Ik was ten eerste erg blij met de keuze van de producten in de webshop. Ook goed uitleg en informatie. Verder was de afwikkeling en het bezorgen netjes en snel. De volgende dag was het pakketje er al! Bij het openen van het pakketje voelde ik me jarig, want er zaten cadeautjes in en wat voor cadeautjes! Geweldig en dat van mijn favoriete merk Babor. Ik had blijkbaar helemaal over de actie heen gelezen op de website.

Alle bovengenoemde punten en ik zal dan ook zeker weer bij hetzelfde adres mijn babor producten bestellen.

K. Slob-Loeffen

Prima, alles op voorraad en snel geleverd.

Snelle levering en veel proefmonstertjes erbij

Marlous

Geen verrassing met hoge verzendkosten, leuke extra's

Goed.

Snelle levering.

Uitstekend

vlotte levering

Mijn ervaring is heel positief

Sterke punten zijn de vele staaltjes die je bij je bestelling krijgt