A. Rakke

Heerlijke producten. Snelle levering en goed verpakt. Superblij met alle leuke extra’s.

De extra cadeautjes waren een leuke verrassing.

Jammer dat onze correspondentie betreffende de tegoedbon , die mij was toegezegd naar aanleiding van mijn vorige bestelling, op niets is uitgelopen. Toch heb ik een nieuwe bestelling geplaatst. De... Jammer dat onze correspondentie betreffende de tegoedbon , die mij was toegezegd naar aanleiding van mijn vorige bestelling, op niets is uitgelopen. Toch heb ik een nieuwe bestelling geplaatst. De korting die ik mocht ontvangen zal ook wel niet zo bijzonder zijn geweest, maar dan nog, het gaatover het principe!

De samples die u mee stuurt met de bestelling zijn wel een cadeautje!

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Stuurt u ons de complete mail met de kortingscode toe? Dan lossen we het graag voor u op. We hebben iets meer informatie van u nodig dan wat u ons eerder heeft toegestuurd.
Vriendelijke...
Vriendelijke groet!
Klantenservice BABORwebshop

Sjoukje

Heel goed, vlotte service en leuk al die extra artikelen bij je bestelling

Extra kado’s bij de bestelling, daarom bestel ik hier i.p.v. mijn schoonheidssalon

Top!

Snelle levering, overzichtelijke website

Ben al heel lang klant bij Babor dat zegt wel wat

Snelle levering en altijd extra'tjes bijgevoegd

Carla van der Veen

Altijd goede service steen goede producten

Altijd iets extra,s snelle levering

Brigit de visser

Prima service snelle bezorging

Netjes aangeleverd altijd extra artikelen monsters etc

Via de site producten besteld en enkele dagen werden deze naar volle tevredenheid thuisbezorgd. Verrassend waren de vele extra's.

Extra's aansluitend bij de aard van de bestelde artikelen. Dit betekent zeer bruikbaar!