Albregt

Goed gedaan,ben zeer te vreden

Ben blij met de monstert die u stuurt,erg gezellig.

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle levering en leuke extra’s.

Cynthia

Ik gebruik van baboe verschillende gezicht verzorgingsproducten en die bevallen eigenlijk altijd goed. Je krijgt ook altijd iets van een miniatuur en daar zitten ook echt hele fijne producten bij... Ik gebruik van baboe verschillende gezicht verzorgingsproducten en die bevallen eigenlijk altijd goed. Je krijgt ook altijd iets van een miniatuur en daar zitten ook echt hele fijne producten bij waardoor ik bijvoorbeeld ook weleend overgestapt ben op een ander babor product. Wat betreft de levering verloopt dit altijd op tijd.

De BABORwebshop is overzichtelijk, geeft uitgebreide informatie over producten en heeft ook leuke cadeau ideetjes. De miniatuurtjes die je erbij krijgt zijn lekker en ook echt producten die je goed... De BABORwebshop is overzichtelijk, geeft uitgebreide informatie over producten en heeft ook leuke cadeau ideetjes. De miniatuurtjes die je erbij krijgt zijn lekker en ook echt producten die je goed kan gebruiken. Die maken dat je iets anders kan proberen zonder daar een grote hoeveelheid van aan te hoeven schaffen.

Yvonne Borsboom

Ik had 2 produkten besteld voor het gezicht. Ik vond de levertijd wel iets lang duren, maar was toen het pakket kwam zeer blij verrast. Wat een heerlijke en leuke extra’s zaten erbij. Ik heb zelfs... Ik had 2 produkten besteld voor het gezicht. Ik vond de levertijd wel iets lang duren, maar was toen het pakket kwam zeer blij verrast. Wat een heerlijke en leuke extra’s zaten erbij. Ik heb zelfs mijn vriendin nog blij gemaakt met een tester oogcreme. Die wilde ze zo graag. Dan is het het iets langere wachten meer dan waard!

Ja, de vele extra testers was opvallend. Erg leuk!

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Beste Yvonne,
Hartelijk dank voor je review! Wat leuk dat je een vriendin blij hebt gemaakt met één van de testers die we meegeleverd hebben, we hopen op een nieuwe BABOR-fan!
Wij leveren in...
Beste Yvonne,
Wij leveren in het algemeen zeer snel, ik zie dat jouw order door een "overmacht situatie" bij DHL een dag vertraging heeft opgelopen. We hopen op een herkansing, 90% van onze orders worden binnen 24 uur afgeleverd.
Groetjes!
Team BABORwebshop

Jose van Loon

Ik ben zeer tevreden altijd leuke extra 's goed verpakt het is gewoon altijd top !!!!!

Leuke extra's goed verpakt het is altijd een feestje als het pakketje er weer aankomt !!!!!

Heel goed, leuke extras/mini’s! Goede producten.

Fijne producten! Leuke extras bij bestelling

Zeer vriendelijk te woord gestaan en een hele snelle service! Gewoon top

Goede producten

Gast1

Zeer prettig

Duidelijk overzicht. Snelle verzending

Sanne

Heldere website, snelle levering, leuke extra’s. Heel prettig dus!

Goede productieschrijvingen en leuke extra’s als verrassing

Super. Eenvoudig gevonden wat ik zocht, en het is op tijd bezorgd. Ik was erg blij verrast met een paar leuke gratis extraatjes!

Op tijd
Leuke gratis extra's