Zorgvuldig. Website is duidelijk en geen klachten over de bezorging

Servicegericht

Jeanine

Fijne site, super snelle bezorging en veel leuke extra’s. Ik blijf mijn producten zeker via deze site bestellen

Snelle bezorging en leuke extra’s

chantal

Ik heb 1x iets besteld via de BABOR webshop en ben heel tevreden

snelle service

Zeer positief

Ik kijk elke keer weer uit naar de extra samples die ik erbij krijg. Bij mijn vorige bestelling kreeg ik een babor strandtas. Heel leuk.

Femke

Ik kan alleen maar zeggen dat ik hele goede ervaringen heb met mijn bestellingen. Duidelijk overzicht op de site van alle producten, snelle levering en een hele goede service ook als je speciale... Ik kan alleen maar zeggen dat ik hele goede ervaringen heb met mijn bestellingen. Duidelijk overzicht op de site van alle producten, snelle levering en een hele goede service ook als je speciale monsters vraagt bij wordt daar gehoor aan gegeven.

Judith

Erg goed!

Snelle levering. Goede service en de producten zijn goed verpakt.

judith

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de Babor webshop.

Een snelle en correcte service en een 5 decembergevoel als het pakket bezorgd is, nl. altijd wat extraatjes toegevoegd!

Margreeth

Mooie website met goede info over de producten. Bestelling de volgende dag al geleverd . Product was goed verpakt in doos met veel leuke extra's zoals een handige tas en een mini product plus testers.

bestel- en leveringsproces en de extraatjes bij de bestelling

Andrea Heesen

Leuke extra’s

De letter linda

De eerste keer bestelt en alles is supergoed bevallen

Netjes verpakt ,supersnel geleverd,tal van extratjes en dat is altijd zeer tof :-)