Goede en snelle service. Overzichtelijke site.

Altijd fijn als er monsters bij de bestelling zitten.

Heel blij met de producten en de bezorging

lekker product

Excellent additions to the purchased product.

Fast
Effective
Lovely extras

elsa

Dagcreme besteld, had het volgende dag in huis

maakte gebruik van sale!

Beste,

Het zou heel praktisch zijn moest er een service van ophaalpunt voorzien zijn.
Beste,

Het zou heel praktisch zijn moest er een service van ophaalpunt voorzien zijn.
En nog iets over het product dat ik nog zeer recent heb gekocht. De skin glow illuminator is een super product! Maar er is een nadelig punt aan met name het flesje. Die is echt niet gebruiksvriendelijk. İk heb er maar een klein beetje van nodig maar als ik ( zelfs zachtjes) die op het pompje, dan komt er gelijk een grote druppel uit. Er gaat dan ook veel product echt verloren. İs echt jammer.
Misschien een andere oplossing vinden hiervoor?
Alvast bedankt.
Mvg,
Kutlu Özlem

Super goede resultaatgevende product en!
Wil niets anders dan deze Babor product en gebruiken:))

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Bedankt voor uw leuke review, de opmerking over het pompje van de Skin Glow Illuminator (fantastisch product inderdaad!) gaan we meenemen. Dat kan inderdaad beter qua dosering.
Hartelijke...
Hartelijke groet!
Team BABORwebshop

Marie-Lou

Zoals steeds ben ik super tevreden :-)

De snelle levering de volgende dag en in de voormiddag vind ik reuze.
Ik ben ook heel blij met de verrassingen die ik erbij krijg.

Altijd snelle en correctie service. En vlotte verzending. Inclusief leuke extra’s bij je bestelling.

De leuke extra’s die je bij elke bestelling ontvangt.

Prima!

Vind de uitlevering altijd heel goed gaan, leuk de extra's deze worden zeer gewaardeerd.

Zou het fijn vinden als ik pakketje bij Post NL punt af zou kunnen halen. Nu is het altijd afwachten met DHL wanneer het afgeleverd wordt en ben ik niet altijd thuis.

Zeer goed

Kwaliteit

Het was een plezier om in de overzichtelijke site de producten uit te zoeken die ik wilde aanschaffen. De bestelling arriveerde verrassend snel en bij het uitpakken was er de verrassing dat er veel... Het was een plezier om in de overzichtelijke site de producten uit te zoeken die ik wilde aanschaffen. De bestelling arriveerde verrassend snel en bij het uitpakken was er de verrassing dat er veel voor mij onbekende maar geschikte producten gratis waren toegevoegd.

zie hierboven