B. Brouwers

Al een paar keer besteld in de webshop, super snelle levering (bijna altijd de volgende dag in huis) en super service. 1x zat er een product niet bij de levering, gebeld dezelfde dag en werd meteen... Al een paar keer besteld in de webshop, super snelle levering (bijna altijd de volgende dag in huis) en super service. 1x zat er een product niet bij de levering, gebeld dezelfde dag en werd meteen nageleverd. Volgende dag in huis!

Zeer snelle en goede service. Goed bereikbaar.

Bestelling goed aangekomen - degelijk verpakt. Levering heeft wat langer geduurd, maar dat was door de poststaking.

Goede produkten en service

Gebruik Babor al vele jaren en bevalt nog steeds goed hoewel ik sommige producten wel prijzig vind.

Petra Bakker

Ik kocht eerder producten van Babor bij mijn schoonheidsspecialiste.
Daar waren de lipbalsems al een tijdje niet meer voorradig. Toen ontdekte ik de webshop, daar waren ze wel verkrijgbaar

Snelheid van verzenden

J De Nijs

Bestelling producten

Goed ondersteund

De eerste levering was erg leuk en verrassend met al die cadeautjes

Nicole

Super goed! Snelle levering! Vanaf bestellen tot levering het pakket goed te volgen.

Snelheid en betrouwbaarheid

Marie-Lou

Enkel positieve ervaring.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Maria Jacobs

Snel besteld EN snel geleverd met leuke extra’s. Altijd leuk om iets van Babor te ontvangen omdat de extra’s ook echt topproducten zijn en geen onbenullige fratsedingetjes. Echt top!

Leuke extra’s, dat zijn geen frutsels maar echte producten van top kwaliteit !