Mara Sengers

Super!

Snelle levering, goede prijs & leuke gratis samples.

Erika

Alles is duidelijk en snel

Rieneke Bakker

Top!

Vakbekwaam, klantvriendelijk

Sieglinde Kanatschnig

Zeer goed.

Stipt en vriendelijk

Seline Muijs van de Moer

Erg leuk om die extra monstertjes erbij te krijgen! Geeft een fijne manier om kennis te maken van deze producten :)

Goed geprijsde aanbiedingen en de zgn. cadeautjes die erbij worden gegeven.

Annie

Persoonlijke ontvangst

Prima advies voor de behandelingen én de producten

Channa Roe

SUPER ÉN SUPERSNEL

GOEDE ACTIES

D. Bakboord

Ik gebruik dit product van af mijn 25ste ik wordt 2022 67 jaar maar krijgt allen maar complimenten. Is echt aan te raden.

Dit product is aan te raden.

Dorien

Elke keer is het uitpakken van de bestelling een feestje. En deze keer was het groot feest. Wat een mooie en waardevolle presentjes, zo fijn! De aandacht en betrokkenheid van schoonheidsinstituut is... Elke keer is het uitpakken van de bestelling een feestje. En deze keer was het groot feest. Wat een mooie en waardevolle presentjes, zo fijn! De aandacht en betrokkenheid van schoonheidsinstituut is hartverwarmend.

Snelle levering en persoonlijke aandacht in de vorm van extras die bij mijn huis passen.

Karien Hendriks

Al vaak iets besteld en altijd vlot geleverd met leuke extra's. Deze keer was de bestelling niet compleet; er miste een pot creme. Na één mailtje kreeg ik direct excuses en werd de creme zonder... Al vaak iets besteld en altijd vlot geleverd met leuke extra's. Deze keer was de bestelling niet compleet; er miste een pot creme. Na één mailtje kreeg ik direct excuses en werd de creme zonder problemen naar mij opgestuurd. Met weer leuke extra's. Top gehandeld, klant is koning!

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel Karien!