Marieke Roks

Snelle levering met verrassend veel extra’s

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel! We zijn blij met je review!

Esther Verhek

Producten worden met zorg verstuurd.

Producten worden met zorg verstuurd met veelal een proefmonster erbij, wat ik erg prettig vind.

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel, graag weer tot ziens bij schoonheidsinstituut.nl!

Mj De jong

Leuke kadootjes erbij

Els Schuurmans

Zeer goed

Snel en vele extra’s

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

We zijn blij met je review, dank je wel!

Salon

Keurig op tijd bezorgd! En hele fijne attenties erbij!👌

De extra’s die je bij je bestelling krijgt!

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel, we doen graag ons best voor je. Tot snel weer!

Narda Verweij

Super

De mooie sampels.. Gratis erbij

Marie-Lou Verboven

Steeds tevreden over de producten.

Zeer goede kwaliteit van de producten.

V.Bergsma

Customer service is slecht. Zit op mijn bestelling te wachten, moet zelf bij DHL achteraan, ga hier niet meer bestellen

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Dank je wel voor je review Vicoria. Wees er zeker van dat je altijd ontvangt wat je bestelt en betaalt hebt, dat is onze garantie. Je hebt al heel vaak bij ons bestelt en je weet dat het altijd goed... Dank je wel voor je review Vicoria. Wees er zeker van dat je altijd ontvangt wat je bestelt en betaalt hebt, dat is onze garantie. Je hebt al heel vaak bij ons bestelt en je weet dat het altijd goed komt. Je hoeft in deze situatie zelf geen contact op te nemen met DHL, dat doen wij voor je. Op dit moment onderzoeken we waar je zending is, mocht dit geen resultaat hebben dan maken we een nieuwe zending voor je. We vragen je om geduld maar begrijpen dat dit lastig is. We zijn ermee bezig.

Chantalle Alt

Zeer snelle verzending. Ruim aanbod van Babor assortiment.

Gifts 🥰

M Wijnands

Nog steeds geen levering 14 dgn

Beste M. Wijnands,
Beste M. Wijnands,
Excuses, we hopen op een herkansing! Ik zie dat je bestelling wachtte op één artikel. Het duurde inderdaad veel te lang. Inmiddels heeft onze klantenservice telefonisch contact met je gehad en hebben we de bestelling kunnen verzenden.