Ronald BAKKER

Super

Snelle aflevering en hele leuke en veel monsters top

Luc De Wispelaere

Snelle en professionele dienstverlening. Correcte en snelle levering, met extra cadeautjes bij de levering. Top!

Snelle levering, cadeautjes, goede prijzen

Cindy Librecht

Heel tevreden, duidelijk vermeld op de site en altijd correct en op tijd geleverd.

De extra's die erbij zitten is altijd heel leuk om te ontdekken en te gebruiken .

Eli

Zeer tevreden.

Snelle nette levering. Leuke extra’s.

Liz Van de meerakker

Jammer dat ik er vaak niet in kom met mijn account en elders moet bestellen

Verrassend veel extra’s

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Beste Liz,
Dank je wel voor je review! Ik heb je historie nagekeken en zie dat je tot nu toe zonder account bij ons hebt besteld, dat is super!
Wees er bij het bestellen zeker van dat je op...
Beste Liz,
Wees er bij het bestellen zeker van dat je op schoonheidsinstituut.nl aanwezig bent, dan ben je op het juiste adres. Het aanmaken van een account is wel heel handig maar natuurlijk niet noodzakelijk.
Contact ons gerust wanneer je weer moeilijkheden ervaart bij het gebruik van je account. Wij helpen je graag!
Vriendelijke groet,
Peter
Customer service

C

Heel fijn bedrijf levert snel

Leuke kanootjes goede service en levert snel en duidelijk

Julian Kouwen

Heel goed

Ineke Beihuisen

Ik bestel hier altijd vertrouwd mijn producten van Babor. Nooit geen problemen en snelle levering. Ook de kleine extra's die je krijgt zijn met zorg uitgekozen. Ontzettend leuk!

Betrouwbaar, snelle levering, groot assortiment, vrijwel alles voorradig.

nvt

Vlotte en zorgvuldige handeling

leuke extras krijg ik niet in de salon

Anja Visser

Je krijg best veel monstertjes bij je bestelling