Betrokkenheid

Maroesja

Goede recensies

Eveline

Via google gevonden en reeds bekend met bach bloesem

Nvt

Sarah

Very easy to understand, select choice and personalised products with lots of explanations.

Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?

Very easy to respond to, a very simple and handy way to get a high quality product that is specially adapted to your child’s needs.

Charlier

Goede ervaringen van klanten

Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?

Prima en duidelijk, alleen is mij niet helemaal duidelijk of de samengestelde mix een combinatie is voor (ernstige) wagen-/reisziekte en blaffen. Want dat staat niet aangegeven op het etiket van het... Prima en duidelijk, alleen is mij niet helemaal duidelijk of de samengestelde mix een combinatie is voor (ernstige) wagen-/reisziekte en blaffen. Want dat staat niet aangegeven op het etiket van het flesje. Dat zou ik graag nog horen.

Reactie Bach Bloesem Mix van Greetje:

Bedankt voor je review! Wij hebben de mix klaargemaakt op basis van jouw antwoorden op de vragenlijst. We hebben rekening gehouden met het overgeven in de wagen, zijn angstige karakter en het... Bedankt voor je review! Wij hebben de mix klaargemaakt op basis van jouw antwoorden op de vragenlijst. We hebben rekening gehouden met het overgeven in de wagen, zijn angstige karakter en het blaffen. 🐾

Henriëtte

Via de cattery van mijn kat hoorde ik over jullie webwinkel. Ik was alleen bekend met de Rescue voor dieren.

Goed.

Reactie Bach Bloesem Mix van Greetje:

Bedankt voor je fijne review. 🌱

Jacky Masseurs

Iemand wees ons op Bach bloesem en na de zoektocht kwam ik bij u uit

Van Dingenen Elly

Eerder al iets besteld

heel goed

Laura

Via google gevonden toen ik op bach bloesem voor de hond zocht

Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?

Goede lijst, veel ruimte voor specifieke wensen

Reactie Bach Bloesem Mix van Greetje:

Bedankt voor je leuke review!💫

NS

Goede berichten op FB

Reactie Bach Bloesem Mix van Greetje:

Bedankt voor je leuke review. 🌿

Sophie

Vanwege de uitnodigende website, uitleg, persoonlijke foto en verhaal en de uitgebreide recensies.

Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?

Een mooie toevoeging! Ben wel erg benieuwd hoe je vervolgens bepaalt wat voor mix het moet worden en wat er in zit