Visum Vietnam

Aram

Hele goede tips voor backpackbestemming in Vietnam. Vind het alleen jammer dat wij gene visum nodig hadden voor 2 weken Vietnam, en dat had ik nog nagevraagd via de chat. €100 ‘weggegooid’.... nah... Hele goede tips voor backpackbestemming in Vietnam. Vind het alleen jammer dat wij gene visum nodig hadden voor 2 weken Vietnam, en dat had ik nog nagevraagd via de chat. €100 ‘weggegooid’.... nah ja, heb er een mooie stempe aan overgehouden.

Was goed om via hier de brief aan te vragen en mijn vriendin is goed geholpen (geld terug na foute info invullen).
Echter er stond multiple: 15 euro, single 12.50. Dus ik dacht why not. Had...
Echter er stond multiple: 15 euro, single 12.50. Dus ik dacht why not. Had heel graag vooraf geweten dat multiple ook nog E25 dollar extra kostte bij aankomst Vietnam.

Reactie Backpacken in Azië:

Hoi,
Hoi,
Dit staat wel degelijk vermeld in de tekst op de aanvraag pagina, jammer dat dit niet duidelijk is overgekomen. Gelukkig is de aanvraag verder wel goed gegaan.
Groeten,
Roger
BackpackenInAzie.nl

Goede service. Duidelijke website.

Snelle reactie op het verzoek

Zeer duidelijk informatie. Precies wat ik moest weten voor het aanvragen van een visum voor Vietnam.

Ruth

Super service! Ik dacht dat mijn paspoortnummer op een o eindigde, dit werd automatisch voor me gewijzigd aangezien het alleen een 0 kan zijn op een Nederlands paspoort. Afhandeling van mijn vraag... Super service! Ik dacht dat mijn paspoortnummer op een o eindigde, dit werd automatisch voor me gewijzigd aangezien het alleen een 0 kan zijn op een Nederlands paspoort. Afhandeling van mijn vraag was erg prettig, veel extra informatie gekregen.

Prima. Door eigen stomme fout moest ik een nieuwe aanvraag doen. Dit heb ik bij een goedkopere aanbieder gedaan

Ik heb vaker een autorisatie brief aagevraagd en raadpleeg altijd jullie website. Sinds jullie t zelf regelen is het perfect! Duidelijke vragenlijst en zeer makkelijk in te vullen. De wachttijd is... Ik heb vaker een autorisatie brief aagevraagd en raadpleeg altijd jullie website. Sinds jullie t zelf regelen is het perfect! Duidelijke vragenlijst en zeer makkelijk in te vullen. De wachttijd is ook zeer betrouwbaar. Dank hiervoor.

Gevonden omdat ik zocht op visum asie