Authorisatiebrief voor een visum voor Vietnam aangevraagd. Brief kwam binnen de afgesproken tijd binnen en het aanvragen van het visum op aankomst in Vietnam ging ook zonder problemen. Goed...Authorisatiebrief voor een visum voor Vietnam aangevraagd. Brief kwam binnen de afgesproken tijd binnen en het aanvragen van het visum op aankomst in Vietnam ging ook zonder problemen. Goed systeem, duidelijke pagina, positieve resultaten
teetje
Duidelijk, overzichtelijk, makkelijk
Duidelijk, voordelig, snel
Erg blij deze website gevonden te hebben. Brief voor mijn visum voor een goede prijs en snel ontvangen. Overzicht in de mail wat mee te brengen voor het visa on Arrival was ook fijn.
Autorisatiebrief voor visum Vietnam aangevraagd. Alles duidelijk omschreven en de brief netjes binnen de termijn ontvangen.
Paul Goes
Prima, maar belachelijk zijn de extra "verzekeringen" en de privé brieven. Misschien kunnen jullie hier zelf niks aan doen, maar als je dit wel kan snel afschaffen.
Snel en voordelig
Goed en duidelijk
Charlotte Nouwen
Goed! Snelle service
Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed! Duidelijke en snelle service, ik had een kleine fout gemaakt door alleen de initialen door te geven en kreeg meteen een mailtje dat ze de voledige namen...Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed! Duidelijke en snelle service, ik had een kleine fout gemaakt door alleen de initialen door te geven en kreeg meteen een mailtje dat ze de voledige namen nodig hadden hierdoor kon de autorisatie brief gelukkig volledig worden aangevraagd.