Prima!. Brief was binnen 2 dagen per mail binnen

Dennis boegborn

Top service , binnen een paar werkdagen had ik Mn papieren binnen. Raad dit zeker aan

Correct, snel en goed.

Marije van Empel

Hele fijne ervaring. Makkelijk en snel een autorisatiebrief aan kunnen vragen. Binnen enkele dagen de brief ontvangen. Super fijn! Bedankt. Ook veel gebruik gemaakt voor de voorbereidingen op de... Hele fijne ervaring. Makkelijk en snel een autorisatiebrief aan kunnen vragen. Binnen enkele dagen de brief ontvangen. Super fijn! Bedankt. Ook veel gebruik gemaakt voor de voorbereidingen op de reis met alle tips over de landen, zoals bezienswaardigheden en vervoer tips.

Werkt super goed. Doet snel en kundig wat het beloofd. Waar voor je geld.

Esther

Goed. Gemakkelijke stappen doorlopen voor de aanvraag van het visum en hij was er mooi op tijd (met spoed aangevraagd)

Melvin

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Heel goed en overzichtelijk.
Hele fijne site ook om veel informatie te vinden.

Hannah van Noort

De pagina voor het aanvragen van het visum/authorisatie brief was erg overzichtelijk en duidelijk. Brief ook snel binnen gekregen en daarbij ook fijn dat het N1-formulier reeds was toegevoegd. Ik... De pagina voor het aanvragen van het visum/authorisatie brief was erg overzichtelijk en duidelijk. Brief ook snel binnen gekregen en daarbij ook fijn dat het N1-formulier reeds was toegevoegd. Ik ben hier nieuw mee, dus dan extra fijn als het zo overzichtelijk is!

Ik heb in het kader van een voorgenomen reis naar Vietnam een aanbevelingsbrief gevraagd, die ik keurig toegezonden heb gekregen na enkele dagen. De reis moet nog plaatsvinden, zodat ik geen... Ik heb in het kader van een voorgenomen reis naar Vietnam een aanbevelingsbrief gevraagd, die ik keurig toegezonden heb gekregen na enkele dagen. De reis moet nog plaatsvinden, zodat ik geen ervaring heb met de daadwerkelijke toegang tot het land.