Robert Schueler

Prima service, voor de 1 werkdagoptie had ik de brief vrijdagavond aangevraagd en had deze maandagochtend binnen.
Met deze brief en aanvraagformulier kan je op de luchthaven het visum...
Met deze brief en aanvraagformulier kan je op de luchthaven het visum verkrijgen voor 25 dollar.

Marleen

Goede snelle service! Ik had een fout gemaakt met mijn gegevens, maar daar werd ik netjes op geattendeerd en het was opgelost.

Sabine

Fijn! Overzichtelijk en snel. Duidelijk uitleg over hoe t gaat lopen betreffende aanvraag visum voor Vietnam. Niets op aan te merken.

Goed en snel hadden wij ons visum voor Vietnam. Aanrader!

Ik deed een spoedaanvraag van €22,50 waarna ik de tickets erg snel binnen had. De informatiemail was duidelijk en prettig.

Toen ik de mail binnen kreeg zag ik echter nergens onze namen...

Toen ik de mail binnen kreeg zag ik echter nergens onze namen staan. Voor de zekerheid een mail gestuurd en de papieren waren niet juist naar ons door verstuurd, onvolledig. Gelijk na mijn mail de juiste papieren ontvangen + een Whatsappje met excuses. Ik vond het netjes opgelost.

Ik wilde verder niet flauw doen erover, want een foutje is menselijk denk ik, maar er schoot wel even door mijn hoofd; wat als ik niet voor de zekerheid een mailtje had gestuurd? Dan had ik daar gestaan met de verkeerde papieren.

Misschien toch een idee om alles dubbel te controleren voor het verzenden van de mail. En nogmaals; netjes opgelost hoor! Daarom ook gewoon 4*.

Snelle en duidelijke service, aanrader!

Binnen drie dagen de autorisatiebrief per mail binnengekregen. Makkelijk en snel.

Erg makkelijk om aan te vragen, geen minpunten

Overzichtelijk en snelle levering!

Pascal

Makkelijke uitleg, alles ging zoals omschreven, erg blij mee!