Uitstekend. Snelle reactie op verzoek voor Vietnam Visa, snelle reactie bij aanvullende vraag en heel compleet geleverd met aanvullend immigratieformullier Vietnam dat hierdoor al vooruit kan...Uitstekend. Snelle reactie op verzoek voor Vietnam Visa, snelle reactie bij aanvullende vraag en heel compleet geleverd met aanvullend immigratieformullier Vietnam dat hierdoor al vooruit kan worden ingevuld ipv op het vliegveld. Heel service gericht.
tommy
Uitstekend en snel!
Super informatieve site over Vietnam.
Jan
Autorisatiebrief besteld en is soepel verlopen. Bij betaling ging er iets fout, maar werd direct op gerageerd en opgelost.
Kyra
Superchille service, had mijn autorisatiebrief dezelfde dag nog en maakte me wel een beetje zorgen over of ik wel het land binnen zou komen maar alles ging helemaal prima en in een kwartiertje stond...Superchille service, had mijn autorisatiebrief dezelfde dag nog en maakte me wel een beetje zorgen over of ik wel het land binnen zou komen maar alles ging helemaal prima en in een kwartiertje stond mijn visum in mijn paspoort. Kan nu lekker genieten van een maandje in Vietnam.
Duidelijke instructies op de site en snel een bevestigingsemail. Top.
Mark Ritsma fulltime Adventure
Ik ben lyrisch over joel Hoogeveen van visumvoorvietnam,nl deze man heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik nog met mijn vlucht vanaf mandalay mee mocht. Heel netjes gedaan en persoonlijk ook!
Judith
Beste medewerkers van Backpacken in Azië, Ik heb op diverse websites gezocht naar een online mogelijkheid voor de aanvraag van visa voor Vietnam (o.a....Beste medewerkers van Backpacken in Azië, Ik heb op diverse websites gezocht naar een online mogelijkheid voor de aanvraag van visa voor Vietnam (o.a. https://vietnamvisa.govt.vn/apply-online/ en https://www.visumvietnam.nl/), maar deze waren ofwel prijzig of blokkeerden bij bv. de betaling. Ik was dan ook blij verrast toen ik stuitte op https://www.backpackeninazie.nl/backpacken-vietnam/visum-vietnam-aanvragen/. Allereerst is jullie informatie duidelijk, uitgebreid en goed te begrijpen. Door middel van eenvoudige stappen konden wij onze visa eenvoudig aanvragen en ontvingen we, zoals aangegeven, na twee dagen de benodigde documenten. De prijs die jullie voor deze dienst vragen is daarnaast veel lager dan tarieven die ik elders heb gezien (variërend van 16 dollar tot zelfs 108 euro via VisumCentrale). Al met al zeer tevreden over jullie diensten en alle uitgebreide informatie, heerlijk om te lezen!
Robert Meijer
Alles geleverd volgens afspraak en belofte. Verbazend nette afwerking. Compleet goed gewaardeerd en zal in de toekomst ook weer gebruiken. Leverde boven verwachting.
Nick
Erg goed, contact via whatsapp ook erg aangenaam en snel