De Vries

Binnen 3 dagen ontvingen we de documenten per mail, voorzien van een heldere uitleg. Nog geen ervaringen hoe de afhandeling bij de immigratiedienst op de luchthaven van Vietnam verloopt.

Pieter Goirle

Super makkelijk, eerlijke prijs en snel antwoord. Zat een foutje in een van de data met invoeren, werd zonder problemen snel even aangepast en stond dus goed op visum-document.

Erg goed!!, vriendelijk en snel

Brief snel binnen en via Whatsapp nog contact gehad. Hier werd mijn vraag ook binnen enkele minuten beantwoord. Ik ben nog niet het land in maar ga er vanuit dat het nu goed moet komen!... Brief snel binnen en via Whatsapp nog contact gehad. Hier werd mijn vraag ook binnen enkele minuten beantwoord. Ik ben nog niet het land in maar ga er vanuit dat het nu goed moet komen! Prijstechnisch ook goed!

Duidelijk, snel, overzichtelijk

Duidelijk omschrijving van hoe je een visum kan verkrijgen. Fijne site.

Visum aanvraag wordt gecombineerd met die van andere personen.
Persoonlijke gegevens zijn nu ook voor onbekenden inzichtelijk, dit zou duidelijk moeten worden aangegeven op de website.

Reactie Backpacken in Azië:

Hoi,
Bedankt voor de review.
Hoi,
Bedankt voor de review.
Als je geen privé brief aanvraagt is dit inderdaad het geval. Dit is de werkwijze van Vietnamese overheid. Echter melden we dit wel een aantal keer op de website. Op de pagina waar je een visum kunt aanvragen hebben we dit zelfs 3 keer vermeld, om het zo duidelijk mogelijk te maken voor iedereen.
Veel plezier in Vietnam.
Roger
BackpackenInAzie.nl

Mariska

Duidelijke omschrijving hoe het in zijn werk gaat. Na betaling gelijk de documenten ontvangen.

Marlies Zomer

Enorm tevreden, zeer snelle reactie en goede hulp. Had zelf iets verkeerds ingevuld en binnen 30 minuten reactie, super opgemerkt!! Prijs is ook aantrekkelijk