Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Familie Sanders

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Er is netjes gewerkt en de materialen hebben een hoge kwaliteit.

Net en vriendelijke personeel. Problemen werden snel opgelost.

familie Elsinga

Samen met Van der Meulen badkamer samengesteld en zij hebben de volledige plaatsing op zich genomen.

Betrokken bedrijf met personeel dat op elk niveau meedenkt met het eindproduct en waar duidelijk liefde voor het bedrijf en het product vanaf straalt.

Ik had op sommige momenten wat duidelijker communicatie met betrekking tot de planning van de werkzaamheden gewild.

Fam. Slump

Vakmanschap van oriëntatie tot eindresultaat

kwaliteit en vakmanschap

De heer en mevrouw Greidanus

Meedenkend met wensen en vakkundig en hardwerkend personeel.

Planning

Nvt

Fam. D van der Meer

Vanaf de eerste kennismaking in de showroom hadden we direct een goed gevoel. We kwamen voor de verbouwing van ons toilet.
Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt is er met ons meegedacht...
Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt is er met ons meegedacht en van advies voorzien.
Er is iemand bij ons thuis gekomen om te kijken wat de mogelijkheid was.
Vervolgens voor een tweede afspraak in de showroom geweest waarbij een 3 D tekening is getoond hoe het nieuwe toilet eruit zou komen te zien.
Vervolgens hebben we de offerte getekend en is de planning gemaakt.
In de planning stond precies aangegeven per onderdeel (loodgieter, tegelzetter, voegen, plaatsen toilet en kitten) wanneer de werkzaamheden gingen starten.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen. Er is echt vakwerk geleverd. De mannen waren allemaal erg vriendelijk en werkten heel netjes. Je merkt echt, dat je hier te maken heb met een familie... De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen. Er is echt vakwerk geleverd. De mannen waren allemaal erg vriendelijk en werkten heel netjes. Je merkt echt, dat je hier te maken heb met een familie bedrijf waarbij de klant nog gezien word.

Geen.

Gina Heijnis

Van het begin tot eind en daarna nog
Alles top geregeld !!! Super tevreden

In 10 dagen klaar van A tot Z

Niets aan toe te voegen

Familie Kok

Top vakmensen

Vakmannen

fam. Coret

Zeer goede ervaring van eerste gesprek tot montage. Overall een top ervaring.

Creativiteit, goede materialen en samenwerken met goede installateurs.

Details wat beter communiceren met de installateur. Soms gaf de tekening andere details in afwerking dan besproken.

Familie Willems

Goede ervaring gehad! Altijd alles keurig gecommuniceerd. Goed geholpen in de showroom. De oplevering is zoals besproken. Betrouwbare werknemers die weten wat ze doen en goed advies uitbrengen.

Goede communicatie wanneer er een wijziging in de planning was. Deskundig personeel die erg vakkundig zijn.

Fam.Verwijst

Renovatie badkamer

Goed eindresultaat

Eerste beoordeling van het werk ter plaatsen voegt weinig toe. Later was er meerwerk nodig.