Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Anneloes en Wilbert

Prima advies en vooral meedenken in oplossingen.
Prijs stelling concurrerend maar vooral kwalitatief goede spullen

snelle en transparante communicatie!

Retourbeleid voor Hotbath veranderen

familie van de Kamp

Uitstekend

Vakwerk + goede planning

van de Streek Jan en Willy

Zeer goed bedrijf,zit wel een prijskaartje aan....maar is z'n geld zeer zeker waard voor wat ze geleverd hebben!
Vakkundig personeel aan het werk gehad👌💪🏼

Ze houden zich aan de afspraak! Personeel zeer vriendelijk en attent😃

Wij zouden zeggen : GA ZO DOOR!!

Fam H.van der Meer

Prettige samenwerking met de mensen in de zaak en bij ons op de werkvloer

Goed overleg en denken met de klant mee

Katrijn en Rogier

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het offerteproces verliep al heel prettig. Samen met Jorik onze badkamer uitgezocht. In januari was het zover, de badkamer werd geïnstalleerd. Daar zagen... We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het offerteproces verliep al heel prettig. Samen met Jorik onze badkamer uitgezocht. In januari was het zover, de badkamer werd geïnstalleerd. Daar zagen we best een beetje tegenop. Tijdelijk geen badkamer en natuurlijk de rommel in huis. Het is ons 100% meegevallen. Stuk voor stuk superleuke mensen in huis. Hard werken maar ook gezelligheid aan de koffietafel. En wat hebben ze netjes en efficiënt gewerkt. Het eindresultaat is fantastisch, echt vakwerk. Kortom; we zijn zeer tevreden!

Vakwerk, strakke planning, zeer klantvriendelijk, kwalitatief mooie producten.

Nvt

Fam Willemse

De Wilde is een klantgericht bedrijf, denken mee en hanteren scherpe prijzen. Onze vloer is prachtig geworden en ook de badkamer is top! Ze werken met kundig personeel. Echt een top bedrijf.

Meedenken.

Verpakkingen meenemen.

Harry Konings

Uitstekend advies, goede service en uitstekende vaklui

Geen bijzonderheden

Communicatie liet enkele malen iets te wensen over. Nadat het bedrijf erop was gewezen, was het probleem opgelost.

Reina en Hein Korevaar

Wij hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij De Wilde in Nunspeet. Wij vinden de badkamer als geheel erg mooi geworden en zijn erg tevreden over plezierige wijze waarop we geadviseerd zijn bij de... Wij hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij De Wilde in Nunspeet. Wij vinden de badkamer als geheel erg mooi geworden en zijn erg tevreden over plezierige wijze waarop we geadviseerd zijn bij de inrichting en de keuze van de verschillende onderdelen en materialen. Ook de verbouwing van de badkamer en montage is in heel plezierige samenwerking met de medewerkers verlopen. Vooral de samenwerking met de uitvoerder was perfect. Hij is een echte vakman, die voor elke vraag een praktische en mooie oplossing weet te bedenken en altijd alle afspraken punctueel nakwam. Sterk punt van De Wilde is dat ze zelf alles in eigen beheer of gelieerde zzp'ers uitvoeren, waardoor bij de uitvoering alles goed op elkaar is afgestemd.

vakkundig, creatief, komen afspraken stipt na en goede kwaliteit

De heer en mevrouw Drost

Prettig en professioneel meegedacht en geholpen.

Groot assortiment, nemen tijd voor je

Iets meer communiceren wie en wanneer komt of wanneer iets na geleverd wordt.

de heer en mevrouw Bijker

Bijzonder prettig,open en terzake kundige verkoper.

Het snel terugkoppelen van de offerte en het op een leuke manier van mee denken bij het samenstellen van zowel de badkamer als de toiletruimte

Sterk punt ervaren bij het aangeven van mogelijkheden en onmogelijkheden. Korte lijn met de verkoper