Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Suzette

Prima bedrijf. Korte lijntjes. Prachtige showroom met mooie spullen. En allerbelangrijkste: afspraak is afspraak met snelle offerte etc.

Enthousiaste mensen, zeer goed bereikbaar.

badkamer klant

Goede ervaring
zowel advies bij de planvorming als bij het maken van de badkamer
er is een fout gemaakt bij de installatie maar er is serieus werk van gemaakt om dit te herstellen

serieus meedenken bij de planvorming en niet alleen het duurste willen verkopen

Vriendelijk personeel, er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel.
De badkamer is heel goed afgewerkt

Er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel.
De badkamer is heel goed afgewerkt

Het is lastig om een goede offerte op te stellen: je wilt het niet te strak afgebakend hebben, maar ook niet te vaag hebben. Er waren een paar punten die onduidelijk waren, bleek tijdens de... Het is lastig om een goede offerte op te stellen: je wilt het niet te strak afgebakend hebben, maar ook niet te vaag hebben. Er waren een paar punten die onduidelijk waren, bleek tijdens de uitvoering. Maar dat is prima opgelost.

Huls

Prettig en meedenkend

Men denkt mee en komt met voorstellen hoe het beter kan

Nu niet van toepassing

Vriendelijk; geen gelikte verkopers

Laten merken dat ze een goed resultaat belangrijk vinden. Totaal niet het gevoel van het geld is binnen, dus op naar de volgende ....
Communicatie prima

Aangenaam Badkamers te Houten

Geen.

Aangenaam Badkamers
Vriendelijk, geduldig, deskundig. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Planning

Rob Suister

Mijn ervaring met aangenaam was prima, met name met de installateur was perfect dicht goed mee en kwam met tips echt top.

Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.

Rob Suister

Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.