Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Mevr. vd Hoek

-wanneer mail wisseling niet helemaal duidelijk is , klanten nabellen/ of uitnodigen in winkel

Uitvoering en advies prima

-Antwoorden op mail vanuit 1 mailadres
-vragen // mailen of alles duidelijk is

M. Spanjers

De service en kwaliteit van de werkzaamheden is gewoonweg perfect. Jurgen heeft fantastisch werk geleverd en resultaat is echt prachtig en zeer strak afgewerkt. Er wordt met je meegedacht en je... De service en kwaliteit van de werkzaamheden is gewoonweg perfect. Jurgen heeft fantastisch werk geleverd en resultaat is echt prachtig en zeer strak afgewerkt. Er wordt met je meegedacht en je merkt dat er veel kennis er ervaring in zit waardoor zaken direct besproken worden waar we niet eens over na zouden denken en vervolgens komt er ook goed advies en oplossing. Werden ook wekelijks gebeld om te checken of dat alles naar wens ging en aan het einde een eindcheck waarna pas de eindfactuur gestuurd werd. Raden het echt iedereen aan. Wij zijn zeer tevreden!

Hoge kwaliteit. Deskundig advies en ook tijdens realisatie flexibel en wordt meegedacht.

Reactie op mail duurt af en toe langer maar als je belt wordt je direct goed te woord gestaan en komen netjes afspraken na

Familie Arendsen

We hebben zeer goeie ervaring met dit bedrijf.
Ze komen de gemaakte afspraken na.
In twee weken tijd een hele mooie badkamer naar wens.

Afspraak en planning komen ze na.
Kleine wijzigingen zijn bespreekbaar.
Klant is koning zo ervaren wij het.

Ga zo door met waar jullie nu mee bezig zijn.

Vreugdenhil

Goede en snelle communicatie, zakenkundige verkopers die niet voor je maar met je meedenken. Uitstekende hardwerkende werknemers die de badkamer hebben gebouwd. Toen wij in de etalage keken dachten... Goede en snelle communicatie, zakenkundige verkopers die niet voor je maar met je meedenken. Uitstekende hardwerkende werknemers die de badkamer hebben gebouwd. Toen wij in de etalage keken dachten we mooi, origineel maar zal wel veel geduurd zijn voor ons. Maar wat deze winkel onderscheidt is dat ze een pracht collectie hebben die je op geweldige ontwerpen doet uitkomen. Maar ja over ons budget. Maar wat heel tof was dat ze voor elk item een goedkopere versie hebben vaak even mooi en ze zijn niet te beroerd om dat aan te bieden!!

Breed aanbod in prijsklasse met mooi segment.

Vast kunnen houden van goede werknemers.

Familie Straatsma

Uitstekend vanaf ontwerp tot en met oplevering.

Flexibel in uitvoering m.b.t. aanpassingen, wijzigingen t.o.v. opdrachtovereenkomst.

Inzet van onderaannemer (stukadoor) beter uitkiezen

Fam. Stehmann

Goed geholpen met duidelijke adviezen

service en communicatie

misschien een iets breder assortiment

familie Keuning

Uitstekend

Vaklui, duidelijke afspraken

goede afstemming voorbereiding

Familie Jellema

In 2020 heeft fa. de Wilde in onze woning badkamer en toilet betegeld en alle accessoires geleverd. De tuit van één van de zeeppompjes was afgebroken en werd, zelfs na 4 jaar, kosteloos... In 2020 heeft fa. de Wilde in onze woning badkamer en toilet betegeld en alle accessoires geleverd. De tuit van één van de zeeppompjes was afgebroken en werd, zelfs na 4 jaar, kosteloos vervangen.
Dank Jorik voor de goede en snelle service.

Zeer goede nazorg

Petra van den Berg

Top bedrijf! Super fijn geholpen door de dames in de winkel bij het uitzoeken van een nieuw toilet. Ze dachten mee, en kwamen met verschillende suggesties, wat ik erg prettig vond. De heren die... Top bedrijf! Super fijn geholpen door de dames in de winkel bij het uitzoeken van een nieuw toilet. Ze dachten mee, en kwamen met verschillende suggesties, wat ik erg prettig vond. De heren die kwamen slopen, tegelen, installeren, kitten ed. waren ontzettend vriendelijk en werkte stuk voor stuk erg netjes. Ik raad Bliek Sanitair dan ook zeker aan, echt een familiebedrijf waar de kwaliteit hoog staat.

Vakmensen

n.v.t.

Piet en Fran Walter

We wilden "ontzorgd" worden en dat heeft Bliek 100 % waar gemaakt

Vooraf compleet doornemen van onze wensen en daar heel veel tijd voor nemen
Afspraken volledig nakomen

Geen eigenlijk