Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Fam. Den Ouden

Fijn bedrijf om je badkamer te kopen

Wij werden erg fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. De montage liep uiterst voorspoedig en een zeer bekwame installateur. en

Dhr. Garé

Goed tot zeer goed

planning en afspraken nakomen + begeleiding tijdens aankoopproces

de klant iets eerder van werkzaamheden op de hoogte stellen. Niet pas een dag van te voren.

Fam. Pothof

We zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de renovatie van het toilet doro Hek Badkmers.

Afspraken nakomen

Dhr. Dijkema en mevr. Blankenstijn

(Bewerkt)

Prijzig, maar goed werk

Kwalitatief goed op tijd klaar

Iets betere comminucatie tijdens het adviesgesprek was welkom geweest

Mevrouw van Puijenbroek

Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Dhr. en Mevr. Schreuder

Geweldige ervaring

doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Dhr. van Hees

Het duurde eventjes maar dan heb je ook wat! Goed advies bij de ontwerpfase en uitstekende installatie.

Directe lijntjes, transparant, betrouwbaar, out-of-the-box, deskundig en vooral reëel! Klanttevredenheid staat voorop.

Geen idee.

Dhr. Woudenberg en Mevr. vd Vlag

Uitstekende ervaring!

Goede uitleg bij uitzoeken. Omgang met ons als klant uitstekend en enorm goed vakmanschap. Netjes en schoon gewerkt en secuur in afwerking.

Geen enkele

Bij de eerste binnenkomst bij Van Hek badkamers voel je gelijk welkom. Je wordt er goed geadviseerd en ze staan open voor niet alledaagse wensen. Mede door mijn kleine badkamer wilde ik mijn... Bij de eerste binnenkomst bij Van Hek badkamers voel je gelijk welkom. Je wordt er goed geadviseerd en ze staan open voor niet alledaagse wensen. Mede door mijn kleine badkamer wilde ik mijn wasmachine wegwerken in het meubel met de wastafel. Ook tijdens de verbouwing werd ik regelmatig geïnformeerd over de planning en de voortgang. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik kan iedereen van Hek badkamers aanraden.

Het meedenken in oplossingen zowel vooraf als tijdens de verbouwing.

Ik ben blij en zeer tevreden met de verbouwde badkamer, geniet er iedere dag van. Ook de beste wensen voor jullie. Hartelijk dank voor de heerlijke tulband.
A. de Gier

Deskundig en goed overleg