Zeer goed. Goede service en nazorg
Duidelijke communicatie over levering. Bij levering waren enkele tegels beschadigd. Dit is direct en kostenloos opgelost.
Deskundig, meedenkend, betrouwbaar, heldere afspraken. Mooie showroom, met een ruim assortiment zowel voor sanitair als tegels. We werden hartelijk ontvangen. Het was leuk om te horen dat het een...
We zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn blij met het prachtige eindresultaat!
Opvolging van vragen en klachten
Productselectie testen, in dit geval was wc unit gewoon een slecht ontwerp van de pot, wordt wel vervangen maar dit kan men voorkomen door gewoon te testen.
Afspraken worden nagekomen.
Er is goed meegedacht over de inrichting.
Wc bril daar had ik beter over moeten communiceren.
Op tijd geleverd
N.v.t.
Bij het afleveren van de materialen top geholpen met het transporteren van deze naar boven
N.v.t
De persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens het gehele traject.
kunnen alles leveren van sanitair,tegels,cv ketel,vloerverwarming,kozijnen etc..
Bij de verbouwing van de badkamer is er heel goed met ons meegedacht. Vooral omdat de ruimte klein is, was het belangrijk dat deze optimaal wordt benut.