De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz.
Fexibiliteit van het bedrijf: we...
Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen.
Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen.
Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk.
Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies.
Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is.
Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
Ik heb iets van een "eindoplevering" gemist: nu alles is afgerond even de boel langslopen, kijken hoe het is geworden, hoe de werkzaamheden zijn verricht, enz.
Als er meerdere mensen tegelijk...
Als er meerdere mensen tegelijk voor je thuis werken is het "aftasten" wie het "aanspreekpunt" is en de onderlinge communicatie.
Ik heb dit simpel opgelost door het met allemaal te bespreken.
Wat de offerte betreft: deze is goed omschreven, uitgespitst grofweg naar materialen en arbeidsloon, maar niet gespecificeerd op bedragen voor het wastafelmeubel, toilet, enz.