Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Familie Maasland

We werden goed geholpen om een keuze te maken en af stemmen op wat mogelijk was voor een kleine badkamer.
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijden. was voor ons duidelijk wanneer iemand kwam en wat er ging gebeuren.
Werd netjes gewerkt. Lieten geen rommel achter.

Komen afspraken na. Werken netjes.

Bij de 3D tekening hebben we over het hoofd gezien dat de ruimte van de toilet krap is. Is daar misschien een standaardmaat voor? je kunt er attent op maken.
De laatste puntjes die nog gedaan...
De laatste puntjes die nog gedaan moeten worden door de installateur zijn nog niet gebeurd. Tip: maak daar ook meteen een afspraak over op de laatste werkdag

Familie Knieriem

Het bedrijf doet wat het beloofd te doen in samenspraak met de klant. Alles in één hand werkt zeer goed. Ook met de planning klopt alles.

Materiaal en afwerking

Familie Verbeek

Geweldig

Klantvriendelijk

zo doorgaan

Familie Lucas

Uitstekend

Van advies in de showroom tot en met de montage en afwerking is alles perfect verlopen. Ook tijdens de verbouwing verliep de communicatie uitstekend. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Familie W. De Wals

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. Na vakkundig advies een perfecte uitvoering binnen gesteld termijn van 2 weken.

Afspraken worden nagekomen. Tijdens uitvoering aanpassingen geen probleem. Als het binnen budget past niet gelijk prijsaanpassing. Garantie na start werkzaamheden 14 dagen later klaar.

Wij kunnen geen verbeterpunten noemen. Tips; Jullie bedrijfsfilosofie en formule blijven hanteren voor toekomstige klanten. Het was allemaal lekker vertrouwd en vakkundig goed geregeld.

De heer en mevrouw Zellen

Plezierige kennismaking in de verkoop/showroom. Goed en duidelijk advies.

Vakmensen die echt weten waar ze het over hebben.

Communicatie kan beter naar de klant toe. Klant heeft behoefte aan duidelijkheid en goede planning. Wel werd er direct gehandeld als er zich een probleem voordeed.

Fam Schoemaker

Oude Geerdink doet wat er wordt beloofd. Deze feedback komt na pas ruim een jaar, maar beloofd is beloofd! We hebben nog steeds elke dag plezier van onze nieuwe badkamer en toilet.

bedrijf alleen gespecialiseerd in badkamers, en dat merk je! Levert prima kwaliteit materiaal. Een goed team van eigen personeel en een aantal (vaste) ZZP-ers. Allemaal vakmensen, die goede... bedrijf alleen gespecialiseerd in badkamers, en dat merk je! Levert prima kwaliteit materiaal. Een goed team van eigen personeel en een aantal (vaste) ZZP-ers. Allemaal vakmensen, die goede kwaliteit leveren. Goed georganiseerd, strakke planning.

Strakke organisatie, ga zo door!

Mevr Achterweust

Ik ben zeer tevreden. Keurige mensen, goede communicatie en betrouwbaar. In twee weken de badkamer klaar. Geweldig

Duidelijk, eerlijk. Veel overleg
Klant is koning

Nvt

Gerard Oude Geerdink

Zeer content met onze nieuwe badkamer. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk van begin tot het eind.

Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten... Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.

Fam Oude Munnink

Je krijgt een deskundig advies op alle aspecten die met het verbouwen van een badkamer verbonden zijn: materiaalkeuze, opstelling e.d.
Je merkt dat het bedrijf veel ervaring heeft.

De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz.
Fexibiliteit van het bedrijf: we...
Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen.
Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen.
Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk.
Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies.
Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is.
Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.

Ik heb iets van een "eindoplevering" gemist: nu alles is afgerond even de boel langslopen, kijken hoe het is geworden, hoe de werkzaamheden zijn verricht, enz.
Als er meerdere mensen tegelijk...
Als er meerdere mensen tegelijk voor je thuis werken is het "aftasten" wie het "aanspreekpunt" is en de onderlinge communicatie.
Ik heb dit simpel opgelost door het met allemaal te bespreken.
Wat de offerte betreft: deze is goed omschreven, uitgespitst grofweg naar materialen en arbeidsloon, maar niet gespecificeerd op bedragen voor het wastafelmeubel, toilet, enz.