Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Tevreden klant in Harderwijk

Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede... Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar.
Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

J. Hamstra

Prettig contact, vol (nieuwe) ideeen. nemen ruim de tijd voor keuzes, laten alles zien

menselijk contact
mooi assortiment en keuze
goed advies

Jaap Holstege

Wij hebben de samenwerking met de Wilde als positief ervaren. Stuk voor stuk zeer ervaren mensen die meedenken als het
beter kan en samen naar een prachtig resultaat gewerkt hebben. We kunnen...
beter kan en samen naar een prachtig resultaat gewerkt hebben. We kunnen de Wilde tegels en sanitair van harte bij u aanbevelen.

Mooie kwaliteit tegels en sanitair. Goede communicatie.

Fam. van Dijk

De badkamer en toilet laten renoveren door de Wilde, uitstekende vakmensen in dienst wij raden de Wilde zeker aan.

Montagedienst en ontwerp

Onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de Wilde alles volgens afspraak verlopen.

Montagedienst

Tom Herlaar

Wij zijn meer dan tevreden en van ons krijgt de Wilde Sanitair een 10+

Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er... Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!

Goede ontvangst en nettebehandeling

geen opvallende sterkepunten, alles normaal goed geregeld

geen.

Alie Nugteten

Zeer deskundige adviseurs en adviezen.

Zeer goede en technische werknemers

Kingma

Zeer netjes gewerkt, goed gekwalificeerd personeel

J. Mol

Bij De Wilde werden we blij verrast door het ontwerp dat ons gepresenteerd werd. Onze wensen en prioriteiten werden aangevuld met waardevolle praktische tips, dat helpt bij het maken van keuzes. Bij... Bij De Wilde werden we blij verrast door het ontwerp dat ons gepresenteerd werd. Onze wensen en prioriteiten werden aangevuld met waardevolle praktische tips, dat helpt bij het maken van keuzes. Bij de installatie was mij snel duidelijk dat vakmensen bezig zijn. Nette afwerking, ook weer praktische tips en secuur werk is afgeleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Gedurfd ontwerpen en tegelijk goed blijven luisteren naar wensen en eisen
Deskundige montage met oog voor detail
Snelle, heldere communicatie tijdens het offerte en bouwtraject