Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Ernst

Positief persoonlijk en deskundig in contact en uitvoering

Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.

Bespreek de offerte met de klant in detail

Y. Baas

Het eind resultaat is prachtig. De voorbereidende gesprekken hebben geleid tot een praktische indeling en optimaal gebruik van de ruimte.

goede monteur RENE is een topper met zeer goede kennis en kundigheid.

communicatie zou zeker kunnen verbeteren.

Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.

Neen

Frank Vennik

Zeer goed

al afspraken zijn op tijd nagekomenl

voor wat mij betreft geen

Zeer goed werk is er afgeleverd wat gedaan kon worden op relatief korte termijn.

Mooie inventieve layout voor badkamer.
De werkzaamheden van Renee die alles lijkt te kunnen. En een prettige persoonlijkheid is.

Er zijn emails van mij, door grote drukte (waarvoor alle begrip) niet beantwoord. Maar het werk, en Renee, gingen voort dus ik bleef vertrouwen houden.

Wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de mogelijkheden voor onze badkamer.
Ook de uitvoering is goed verlopen.

Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.

Een klein puntje: de startdatum was al enige tijd bekend. We hadden die dag geen idee hoe laat er iemand op de stoep zou staan. Waarschijnlijk kwam dit ook doordat de monteur direct de maandag na... Een klein puntje: de startdatum was al enige tijd bekend. We hadden die dag geen idee hoe laat er iemand op de stoep zou staan. Waarschijnlijk kwam dit ook doordat de monteur direct de maandag na de vakantie startte met de werkzaamheden bij ons. Een belletje vooraf zou prettig geweest zijn.

We hebben de badkamer laten renoveren bij Eveleens. Opstellen van lay-out van indeling verliep constructief, werd meegedacht naar mogelijkheden.
De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Werd...
De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Werd betrokken bij de uitvoering en gewaarschuwd als er overlast zou zijn. 's avond was alles weer opgeruimd. Zeer tevreden

Meedenken in hoe het ingericht moest worden. Netheid van werken. Communicatie tussen uitvoeren en klant.

Als je erg tevreden bent is het lastig verbeterpunten noemen.

Uitstekend bedrijf. Alles keurig op tijd en netjes gewerkt.

Afspraken worden nagekomen

Iets sneller reageren op verzoeken na oplevering en betaling.

Nina

Kwalitatief goede sevice, prettige communicatie met monteur, de nazorg was goed maar traag.

Communicatie met monteur verliep goed, vroeg regelmatig onze mening, goed contact, werkte netjes

Communicatie met de locatiemanager was wat traag. Was wel adequaat maar niet erg inspirerend . Je bent niet op zoek naar een "gladde" verkoper, maar in dit geval mocht wel iets meer "eager". Ook... Communicatie met de locatiemanager was wat traag. Was wel adequaat maar niet erg inspirerend . Je bent niet op zoek naar een "gladde" verkoper, maar in dit geval mocht wel iets meer "eager". Ook een kopje koffie was leuk geweest.

Vriendelijke deskundige mensen; goed offerte; voor elk wat wils: van kleine eenvoudige badkamer tot grote luxe

de planning zou wat strakker kunnen; jammer dat tijdens de werkzaamheden -die wat een badkamer betreft het meest ingrijpend zijn - de medewerker de vrijdagen vrij is en een dag niet komt omdat hij... de planning zou wat strakker kunnen; jammer dat tijdens de werkzaamheden -die wat een badkamer betreft het meest ingrijpend zijn - de medewerker de vrijdagen vrij is en een dag niet komt omdat hij op een andere klus moet helpen