Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Prettig intake-gesprek gehad met de heer Hek over onze wensen. De uitvoering door Marcel en Julian verliep prima. Met het resultaat zijn wij bijzonder blij. Fijn bedrijf!

Korte lijnen, hoge kwaliteit.

Geen.

Dhr. van Hoevelaak

Uitstekend bedrijf, vakmensen

Meedenken bij de aanschaf en installatie.

Michiel K

Ze vragen enige geduld van je maar dan krijg je een volledige badkamer. Jammer dat een enkele wens is gemist, dus controle op het voorstel is een "must" bij dit bedrijf

Familie bedrijf, nemen de tijd voor je en zijn niet meteen order gedreven

Monteurs zijn bekwaam, gedreven en geven eerlijke feed-back

Andy en Samira Wethmar

Uitermate professioneel

Goede communicatie, juiste verwachtingen worden goed gemanaged en altijd oplossing gericht bezig. Uitermate goede service!

Er zijn geen verbeterpunten voor ons, en gezien de drukte wordt er zeker goed over Hek Badkamers gepraat. Enige waar de organisatie nog een stap in kan nemen wellicht is nog meer digitaliseren en... Er zijn geen verbeterpunten voor ons, en gezien de drukte wordt er zeker goed over Hek Badkamers gepraat. Enige waar de organisatie nog een stap in kan nemen wellicht is nog meer digitaliseren en automatiseren om de administratieve werk druk verder af te nemen en te versnellen. Omtrent service: pre-, tijdens en post-sales niks aan te merken.

Verhuisd uit Groningen naar Zeist en op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een badkamer. Firma Hek werd ons aanbevolen bij een plaatselijk keukenbedrijf. Direct een fijn gesprek en goede... Verhuisd uit Groningen naar Zeist en op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een badkamer. Firma Hek werd ons aanbevolen bij een plaatselijk keukenbedrijf. Direct een fijn gesprek en goede adviezen over mogelijkheden en produkten. Na plaatsing door medewerker kleine aanpassingen gerealiseerd en de badkamer is nu geheel naar wens. Fijn team van mensen die altijd voor de klant klaar wil staan.

Snelle communicatie na doorgeven van afwerkingspuntjes adequate oplossing.

Zo doorgaan en helder communiceren.

Amanda Brands

Het was van begin tot eind super. Gesprek met wat & hoe wij de kleine badkamer wilde hebben er werd geluisterd naar onze wens.
Er werd super netjes gewerkt elke dag op geruimd.
Het...
Er werd super netjes gewerkt elke dag op geruimd.
Het resultaat is vakwerk en zeer tevreden zijn wij.
Dank

Vakmensen die er werken

Familie van Denderen-van Kerkhof

Goed advies en goede service

We hebben goed advies gekregen en de installatie is ook perfect verlopen. Klein probleem met de wastafel werd snel en adequaat verholpen.

Willemien & Jack van Mier

Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom, tot de uiteindelijke oplevering van de badkamer & toilet, is alles verlopen zoals je dat als klant wenst. Bij het uitzoeken van de complete badkamer hebben... Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom, tot de uiteindelijke oplevering van de badkamer & toilet, is alles verlopen zoals je dat als klant wenst. Bij het uitzoeken van de complete badkamer hebben wij nooit enige druk ervaren, men neemt de tijd voor je, en men durft het ook te zeggen als je iets beter niet kunt doen. Precies op de afgesproken datum begonnen, en dat voelt al heel snel goed & vertrouwd. Wij hebben de "mannen van Hek" bijna 4 weken over de vloer gehad, en al die tijd werken ze gestaag door, blijven vriendelijk & behulpzaam, en ook niet te beroerd om voor jou de wasmachine en wasdroger op de plek te zetten. daar worden wij dus blij van.

vriendelijk, behulpzaam, dienstbaar, betrouwbaar.

wij kunnen geen verbeterpunten aandragen.

Anna

Zijn zeer tevreden

komen afspraken na

Mooi klein bedrijf met vakwerk

Contact met de klant

N.v.t.