Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Fam Lubbers

Zeer goede informatie gekregen. Waten zeer tevreden over de geleverde producten.

services en ook nadien hehulpzaam.

Geen opmerkingen

Fam Lankamp

Goed, snel en netjes werk geleverd

Men denk met de klant mee

Mevr Schilperoort

Geweldig!

Het is één sterk verhaal. Van begin tot eind. Als er al problemen zijn worden die onmiddellijk opgelost.

Die heb ik niet.

F Geerdink

Wat een leuk bedrijf en medewerkers, zelfs in de lastige coronatijd weten zij je een gevoel te geven waar je naar verlangt, ontzorgen, en pas beginnen waar een ander stopt.

Niet doen wat we vragen, maar vragen wat we eigenlijk willen, en daar een plan/ontwerp bij bedenken waar we zelf nooit aan hadden gedacht, en dat alles binnen de beschikbare ruimtes en budgetten.

Ze zijn er vast, maar kan ze niet bedenken op dit moment.

Fam Bos

Zeer goed van A tot Z

Communicatie en netheid van werken

Fam Bartels

We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide... We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Komen afspraken na

fam. Tabak

Onze ervaringen met firma Ouder Geerdink is zeer positief!
Onze ervaringen met firma Ouder Geerdink is zeer positief!
Wij hebben het hele proces, van de eerste kennismaking en het zoeken naar mogelijkheden tot aan het laatste stukje afwerking als prettig ervaren. Er is steeds goed met ons meegedacht en we kregen alle ruimte om onze eigen ideeën toe te voegen.

- het meedenken, vooral in oplossingen. Ook tijdens de werkzaamheden bleef dat meedenken op de voorgrond staan.
- de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt
- de...
- de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt
- de vriendelijkheid van de medewerkers, van de toonzaal tot aan de werklui.

Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn: de onderlinge afstemming, zo werd er bv. al gevoegd, terwijl er nog twee planchetjes moesten worden geplaatst in de voegen. Het is uiteindelijk helemaal goed... Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn: de onderlinge afstemming, zo werd er bv. al gevoegd, terwijl er nog twee planchetjes moesten worden geplaatst in de voegen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen, maar het extra werk dat dit met zich meebracht had voorkomen kunnen worden.

Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen

Op advies van kennissen zijn we naar Oude Geerdink gegaan voor het renoveren van onze badkamer en toilet boven. Voor ons was dit een geheel nieuwe aanpak omdat we gewend waren alles zelf te doen, we... Op advies van kennissen zijn we naar Oude Geerdink gegaan voor het renoveren van onze badkamer en toilet boven. Voor ons was dit een geheel nieuwe aanpak omdat we gewend waren alles zelf te doen, we hebben ons huis dan ook met eigen handen en die van familie en vrienden gebouwd.
We zijn het gesprek met Frank en Reinier ingegaan met deze achtergrond en de afmetingen van badkamer en toilet. Onder het genot van een kop koffie kwam Reinier al snel tot een mooie oplossing waar wij niet aan gedacht hadden. Met Frank kwamen we even snel tot de mogelijkheden van zelfwerkzaamheden die wij konden verrichten om kosten te besparen.
De realisatie is op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Onze badkamer en toilet zijn nu volledig naar onze wens.

Goede communicatie, zonder poespas. Medewerkers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Geen.
Onze prachtige badkamer en toilet zijn zoals afgesproken opgeleverd. Ook de attentie bij de oplevering hebben we zeer gewaardeerd.

Oude Geerdink badkamers en tegels Albergen

Wij hebben voor Oude Geerdink gekozen omdat ze ons konden verzekeren binnen twee weken klaar te zijn met de renovatie van de badkamer en toilet beneden. Daarnaast hebben wij voor hen gekozen omdat... Wij hebben voor Oude Geerdink gekozen omdat ze ons konden verzekeren binnen twee weken klaar te zijn met de renovatie van de badkamer en toilet beneden. Daarnaast hebben wij voor hen gekozen omdat ze eigen mensen in dienst hebben die zich nauw betrokken voelen bij het bedrijf. Verder was het assortiment groot, al wisten wij al wat we wilden hebben als tegel. Het resultaat is schitterend geworden, mede door de vakkundigheid. En het was inderdaad binnen de gestelde termijnen klaar.

Deskundigheid, meedenken met de klant, betrokken tegelzetters en zeer goede installateur. Allen werken heel netjes.

Wij hebben geen verbeterpunten.

Kormeling

Een goede ervaring alles prima geregeld, van koop, slopen oude badkamer en installatie nieuwe

Mee denken, er werd netjes gewerkt, duidelijke afspraken.