Offerte
Nazorg
Communicatie

Van Schaik

Aangenaam

Kundig en prettig personeel. Zowel in winkel als uitvoerend. Duidelijke afspraken.

nvt

M. Bijsterbosch

Mooie spullen, vakwerk, mindere communicatie

Ze hebben goede zzp'ers aan zich gebonden; echte vakmensen!

De communicatie kan echt beter. Aan onze kant gingen wat dingen mis waar Aangenaam niks aan kon doen. Maar ook aan de kant van Aangenaam ging niet alles vlekkeloos: zo waren alle tegels verkeerd... De communicatie kan echt beter. Aan onze kant gingen wat dingen mis waar Aangenaam niks aan kon doen. Maar ook aan de kant van Aangenaam ging niet alles vlekkeloos: zo waren alle tegels verkeerd geleverd. Gelukkig konden we dat snel oplossen zodra we het hadden ontdekt. Ook moesten we zelf achter de schilder aan, en je hoopt toch dat als je een coördinerend bedrijf inschakelt dat dat niet nodig is. Toen onze douche was geïnstalleerd en er na een paar dagen geen warm water meer uit kwam belden we Aangenaam en werden we bij het noemen van onze naam begroet met een diepe zucht. Dat kun je eigenlijk niet doen tegen een klant. We snappen dat het voor Aangenaam ook niet het leukste project is geweest, maar hier konden wij niks aan doen. Alle punten die we aandroegen waren terecht. Gelukkig werd het daarna ook wel vlot opgelost. Aangenaam heeft het erg druk, dus helaas is er wat minder flexibiliteit in de planning. Het viel ons tegen dat het na het stucen nog 3 weken duurde voor er geschilderd kon worden (terwijl er 1 week droogtijd voor stond), en dat we daar zelf achteraan moesten. Al met al zijn we 8 weken zoet geweest met de verbouwing, terwijl er vooraf over 5 weken werd gesproken.

Peter

Verbouw van de badkamer en toilet

Duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven. nakomen van afspraken

M.M. Hofstee

Vriendelijke, kundige mensen, communicatie kon beter. Mooi eindresultaat!

Vakmanschap, vriendelijkheid, kwaliteit

Communicatie (daar is ook over gesproken). Door onverhoopte omstandigheden was er wat vertraging waar niet goed over werd gecommuniceerd.

Co Jasperse

Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit... Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit resulteerde in een voor ons aantrekkelijke offerte. Binnen redelijke termijn vond installatie plaats. Normaliter door eigen vakmensen maar door omstandigheden hoofdzakelijke nu door 1 zzp-er (Peter) die echter regelmatig voor dit bedrijf werk verricht en een allround en creatieve vakman bleek te zijn. Prettig in de communicatie ook. Het resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer blij mee zijn.

Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.

In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost... In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost door hoofdzakelijk contact te houden met de installateur via diens 06-nummer. Wellicht een oplossing om 06 nummers van de verkopers (aanspreekpunt) te vermelden in de offerte.

A. Stoelinga

Onze ervaring met Aangenaam Badkamers is prima. Vanaf onze twee bezoeken tot de oplevering, alles was goed geregeld. Keurig afgewerkt en men dacht mee bij de uitvoering

De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.

communicatie kan soms wat beter, maar was voor ons niet zo storend. Zo stond er een stucker voor de deur (niet afgesproken) terwijl wij weg waren.

M. Monster

Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke... Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!

Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.

Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)

J. Lubbers

Zeer prettige ervaring met Aangenaam Badkamers gehad, werken netjes en komen de gemaakte afspraken na.

Zeer klant gericht!! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

P. van Roosmalen

Mooie materialen, fijn kleinschalig, persoonlijke service en prettige samenwerking met installateurs

Persoonlijke service, open communicatie, oplossingsgericht

Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd... Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd adres gestuurd), onduidelijke communicatie (ontbreken van detail werktekening)

RWijd

Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust... Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust thuis bekijken, wel anders meegemaakt bij van die landelijke ketens. Prettig personeel, zowel in de showroom als uitvoering.
En tenslotte een prachtige badkamer als resultaat, zeer tevreden.

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Nee, kan er zo geen bedenken, misschien even nog een telefoontje voor de startdatum.