Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

C. van Oostrum

Prettige ervaring. Goed contact met David, die tot in detail meedenkt.

Advies en installatie

Soms iets te behoudend in het advies

De heer en mevrouw Drost

Prettig en professioneel meegedacht en geholpen.

Groot assortiment, nemen tijd voor je

Iets meer communiceren wie en wanneer komt of wanneer iets na geleverd wordt.

de heer en mevrouw Bijker

Bijzonder prettig,open en terzake kundige verkoper.

Het snel terugkoppelen van de offerte en het op een leuke manier van mee denken bij het samenstellen van zowel de badkamer als de toiletruimte

Sterk punt ervaren bij het aangeven van mogelijkheden en onmogelijkheden. Korte lijn met de verkoper

P. de Valk

Aangenaam badkamers

Vriendelijk professioneel en klantgericht

communicatie als de planning niet gehaald kan worden

Familie Van Hooijdonk

Fijne mensen. Deskundig en vriendelijk personeel

Fam van de Goor

Wij zijn bij AGO in Schaijk geweest waar we werden geholpen door de zeer ervaren en vriendelijke verkoper Wim van Homelen. Hij heeft ons een duidelijk beeld gegeven van de verschillende opties voor... Wij zijn bij AGO in Schaijk geweest waar we werden geholpen door de zeer ervaren en vriendelijke verkoper Wim van Homelen. Hij heeft ons een duidelijk beeld gegeven van de verschillende opties voor de badkamer in onze nieuwebouw woning. We zijn heel blij met het eindresultaat en hulp van Wim. Wij raden het bedrijf zeker aan bij onze vrienden, familie en kennissen.

Meedenken, behulpzaam, de tijdnemen.

Geen punten voor nu

van Beek

Erg fijn bedrijf. Van A tot Z goed.
Complimenten voor Lenny die ons in de winkel hielp en voor Dennis die de uitvoering heeft gedaan.

Algehele service
Betrokkenheid
Kwaliteit is zeer hoog
Vakmensen

Doordat de glazen douchedeur op maat gemaakt dient te worden, en dat dus tijd kost, krijg je tijdelijk een douchegordijn als tussenoplossing. Op zich fijn meegedacht.
Onze tip in deze is. Als...
Onze tip in deze is. Als je dat dan doet, geef de mensen een schoon/nieuw gordijn en geen gewassen/gebruikt gordijn. Kleine moeite, groot verschil. Wij hebben er zelf maar even een gekocht voor een paar euro.

Fam. A. de Bie

In 1 woord geweldig. Super planning en geweldig resultaat

Planning

Gerard Oude Geerdink

Zeer content met onze nieuwe badkamer. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk van begin tot het eind.

Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten... Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.

Nick Steenkamp

Prettig om zaken te doen met een professioneel bedrijf

Duidelijk advies, meedenken aan de hand van onze wensen, snelle communicatie

Geen. Vanuit ons oogpunt was het zeer goed georganiseerd