Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Dhr. H. Lepstra

Professioneel advies, goed inzicht, duidelijke afspraken, correcte afwerking.

Duidelijke afspraken die worden verwezenlijk

Zou het niet weten

John Annen

Goed geholpen met een fijne badkamer als resultaat!

Nemen de tijd voor je. Eerlijk advies

Nvt

Fam. van Rens

Uitstekend!

Vakmanschap
Strakke planning en nakomen afspraken

Jack Schilder

Zeer tevreden en er werd goed advies gegeven.
En alles ging volgens de planning

Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan

Wim

Zeer bereidwillig in aanpassen van onze wensen. Slopen en opbouwen gaat zeer netjes en alles wordt opgeruimd en afgevoerd.

Duidelijke communicatie.

Controleer afspraken met onderaannemers.

De heer en mevrouw de Laat

Erg prettig. Zowel met jullie als met de uitvoerders Marco en Patrick. Er werd meegedacht met onze wensen. Jullie kwamen zelf met ideeën en praktische tips waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Erg prettig. Zowel met jullie als met de uitvoerders Marco en Patrick. Er werd meegedacht met onze wensen. Jullie kwamen zelf met ideeën en praktische tips waar wij zelf niet aan hadden gedacht.
Vertrouwen. Aangezien wij de 3e dag op vakantie zijn gegaan en de huissleutels hebben afgegeven aan de uitvoerders. Er fijn dat ze bij jullie in tweetallen werken die de hele klus klaren.
Er is erg netjes gewerkt en alles werd netjes opgeruimd. Oude badkamer er uit en een nieuwe geplaatst in 10 werkdagen, shapo !!

Vast team maakt de hele klus af
Uitvoering en netheid

Esther Corba

Fijne gemoedelijke sfeer.

Ze nemen alle tijd en denken goed met je mee.

Maurice Kuiper

Aardige medewerkers die weten waar ze het over hebben en goed meedenken om de klantvraag boven water te krijgen en deze verder te verduidelijken waar nodig. Gedurende het hele traject betrokken en... Aardige medewerkers die weten waar ze het over hebben en goed meedenken om de klantvraag boven water te krijgen en deze verder te verduidelijken waar nodig. Gedurende het hele traject betrokken en ook een goede naservice. Mooie showroom met een grote variatie aan keus: voor ieder wat wils. Inmiddels zowel het toilet als de badkamer hier besteld en obv van onze ervaring raden we iedereen die een kwalitatief goede badkamer wil, goede service wil en ontzorgd wil worden een kijkje te nemen bij deze winkel.

Kennis en vriendelijkheid van personeel. Tijd die vrijgemaakt wordt om ideeën op papier te zetten.

M. Hacfoort

(Bewerkt)

Toch goedgekomen

Afspraak voor schouwing snel gemaakt en nagekomen, professionele offerte

Sneller offerte uitbrengen en duidelijker aangeven wanneer het kan. Nee zeggen tegen een klus is ook een optie, wees in elk geval duidelijk.

Fam. de Bie

Prima, goede adviezen en fijne mensen

Goed advies,