Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Annette Guijt

Wij zijn heel blij met alle adviezen en aankopen welke wij hebben gekregen en gedaan bij Joustra in Noordwijkerhout. Geen enkele vraag is teveel, de service is top, levering ging soepel en het... Wij zijn heel blij met alle adviezen en aankopen welke wij hebben gekregen en gedaan bij Joustra in Noordwijkerhout. Geen enkele vraag is teveel, de service is top, levering ging soepel en het eindresultaat is prachtig.

klantvriendelijk en heel service gericht

Fam. Huijgens

Uitstekende kwaliteit en een goede service.

Goede vakmensen met kennis van zaken.

Communicatie over de planning van werkzaamheden zou actiever kunnen.

Fam. van Bakel

Goede communicatie, korte lijnen, een goed team van uitvoerenden en een mooi eindresultaat!

Tijdens de uitvoering wordt er goed meegedacht en gecommuniceerd.

Ga zo door!

S. Zijlmans

Wij hebben een mooie, nette badkamer door jullie. Zijn er heel blij mee net zoals met de service!

Fam Kneppers

Goede kwaliteit, prima service. Afspraken worden goed opgevolgd, keurige en vakbekwame monteurs. Wordt goed meegedacht. Alleen positieve ervaringen.

Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.

Geen.

Fam. Mentink

Wij zijn zeer tevreden over Astra Sanitair en Tegels BV uit Woerden. Vakkundig advies, vakkundig personeel, meedenkend naar oplossingen. Goede communicatie

goede advisering, vakkundig personeel bij uitvoering, oplossingsgericht bezig, goede communicatie

houd de huidige manier van werken vast en je zult nog meer klanten binnenhalen ( mond op mond reclame)

Fam Lubbers

Zeer goede informatie gekregen. Waten zeer tevreden over de geleverde producten.

services en ook nadien hehulpzaam.

Geen opmerkingen

Pieter en Ria Versloot

Heel goede ervaring met De Wilde in Nunspeet. Vanaf de ontvangst in de showroom door Lesley t/m het installeren van onze badkamer en wc is alles heel goed en fijn verlopen. Eén aanspreekpunt en geen... Heel goede ervaring met De Wilde in Nunspeet. Vanaf de ontvangst in de showroom door Lesley t/m het installeren van onze badkamer en wc is alles heel goed en fijn verlopen. Eén aanspreekpunt en geen onderaannemers. Keurige, vriendelijke en rustige mensen die de verbouwing hebben uitgevoerd. Alles werd in goed overleg met ons gedaan. Eénmaal was er een foutje gemaakt. Na contact met het bedrijf, was de reactie "we lossen het op" en werd het de volgende dag ook keurig opgelost. Na afloop kwam er nog iemand kijken of alles goed gegaan was en ook Lesley belde of alles naar tevredenheid was. Onze dank aan Lesley, Jaap-Jan, Jan Martijn, Jan 'de tegelzetter' en Johan.

Er werd met ons meegedacht en ook tijdens het installeren werden suggesties gedaan en werd alles goed doorgesproken.

Geen. Het is een topbedrijf

Fam Dubbink

Prima badkamer voor ons gemaakt, van harte aanbevolen

goed overleg over wensen

late aankondiging van vertraging, maar goed in orde gemaakt

Fam Petersen

De badkamer/wc is klaar, en goed gewerkt door personeel van De Wilde, ze hadden allemaal goede communicatie met elkaar en met ons, snel reageren , ook op kantoor, we zijn ook zeer goed voorgelicht... De badkamer/wc is klaar, en goed gewerkt door personeel van De Wilde, ze hadden allemaal goede communicatie met elkaar en met ons, snel reageren , ook op kantoor, we zijn ook zeer goed voorgelicht over alles,
Kan iedereen dit bedrijf aanraden voor nieuwe badkamer/wc, echt fantastisch.
Wij gaan hier ieder geval veel plezier aan beleven.
vriendelijke groet Anneke en Albert Petersen.

Heel erg snel reageren overal op, snel alles voor mekaar.

Zou niet weten, ga lekker door zo.