Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

C.A.Oelius

Mijn ervaring met uw bedrijf zéér goed. Alle werkzaamheden worden netjes en punctueel uitgevoerd, vriendelijk in de omgang en betrouwbaar,komen afspraken na.

Communicatie met de klant, u houd de klant op de hoogte wat de planning van de werkzaamheden zijn.

Familie Wessels

Verwachtingen overtroffen

Klantgericht meedenken. Strakke planning en uitstekende uitvoering

Familie Van Raalte

Wij zijn heel tevreden over onze contacten met de medewerkers; ze denken mee; leveren een goede service en hebben de expertise die nodig is. Contact is erg prettig. Klantvriendelijk.

Klantvriendelijk, vakmensen.

nvt

Marcel Lucassen

Begin 2024 binnen gelopen bij dit bedrijf. Erg prettig te woord gestaan en geholpen door Lesley. Na een uitgebreid gesprek tot een mooi geheel gekomen en uiteindelijk tot ondertekening... Begin 2024 binnen gelopen bij dit bedrijf. Erg prettig te woord gestaan en geholpen door Lesley. Na een uitgebreid gesprek tot een mooi geheel gekomen en uiteindelijk tot ondertekening overgegaan.

Na wat twijfels nog wat veranderingen op voorhand doorgegeven. Ook dat werd netjes opgepakt.

21 mei was het zover. Na nog even contact te hebben gehad met Lesley, stond Mario bij ons op de stoep en ging na een kennismaking en een bak koffie voortvarend te werk. Wat een vakman! Hele badkamer gesloopt en voorbereid op de nieuwe opstelling.

De tegelzetter (van Nola) kwam. Mario hielp hem even op weg en hij kon zijn gang gaan. Hij legde uit wat de stappen zijn in het proces en gaf duidelijk aan dat wij uiteindelijk bepalen hoe het eruit moet komen te zien. Vanwege zijn gezondheid bracht hij de dag erna zijn broertje mee. Nog zo'n topper. Wat heeft die mooi werk afgeleverd!!!

Mario kon ik na werktijd ook nog even contacten over de planning en stond na het weekend met de hele inboedel voor de deur. In 1 dag heeft hij de hele badkamer afgemaakt! Van wc tot wandcontactdoos en van ligbad tot radiator. Alles keurig en vakkundig gemonteerd en bovenal heel prettig en vriendelijk.

Al met al is dit hele traject ontzettend naar wens verlopen. Nog even de puntjes op de i morgen en dan kunnen wij vanaf vrijdag genieten van onze natte ruimte!

Een hele grote pluim voor een ieder die zich hiervoor heeft ingezet!!!

Fam. Lucassen

Helder en snel

Neen

Marco en Sabine

Erg goed. Fijn personeel. alles netjes op- en afgeleverd. Geen minpunten.

hier boven al omschreven

eigenlijk niet

Familie Hilberink

Onze ervaring met Oude Geerdink bij het renoveren van onze badkamer en toilet is zeer positief.
Wij hebben het geheel als zeer prettig ervaren van ontwerp tot aan de oplevering.
Vooral de...
Vooral de deskundigheid en het meedenken tijdens de werkzaamheden van alle betrokken personen (Installateur-tegelzetters -Timmerlieden ) hebben wij zeer gewaardeerd

Afspraken worden nagekomen
Problemen worden direct opgelost
Strakke planning waar elke discipline zich aan heeft gehouden
Communicatie was perfect ,je weet exact wie wanneer komt. Afspraken worden nagekomen
Problemen worden direct opgelost
Strakke planning waar elke discipline zich aan heeft gehouden
Communicatie was perfect ,je weet exact wie wanneer komt.
Iedereen neemt gelijk zijn eigen afval mee.

Geen, ga vooral zo door

fam. Urselmann

Goed geholpen, meedenkend

Iedere week een telefoontje om de voortgang te bespreken

Familie van de Wakker

Professioneel en vriendelijk

werken erg snel en netjes. Komen afspraken na.

Fam. Giezen

Zeer goede ervaring en komen afspraken na.
Er is een mooie badkamer afgeleverd.

Altijd bereikbaar, meedenken bij het ontwerp en afspraak is afspraak

Fam Timmers

We zijn heel erg tevreden.

Advies tijdens de aankoop van de nieuwe badkamer.
Inzet van de medewerkers als zaken, voor of tijdens de verbouwing, niet verlopen zoals verwacht / gepland.