Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

A van Lambalgen

Goed geholpen en prettige sfeer

Denken mee en goed overleg

Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel... Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een... Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te... Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten.
Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Goede communicatie tijdens de uitvoering

Ga vooral zo door!

Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer.
Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema.
Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en...
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer.
Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema.
Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Fa. G. Hek Woudenberg
Goede voorlichting; prima en heel net personeel; keurige en vriendelijke vakmensen

goede en prima vakmensen van uitvoering tot kantoor

voor start van de werkzaamheden even doorspreken hoe e.e.a. uit te voeren.
Dan hoeft er later niet bijgesteld te worden

Bakker

Badkamer

Afwerking & correct

Fam. van de Ruit

Wij hebben goede ervaringen met de firma Hek.
We genieten iedere dag van onze badkamer!

Nadat er een ontwerp was gemaakt kon er nog het een en ander aangepast worden.
Heel fijn dat het project pas uitgevoerd zou worden nadat ieder onderdeel binnen was.
Toen we met ziekte...
Nadat er een ontwerp was gemaakt kon er nog het een en ander aangepast worden.
Toen we met ziekte te kampen hadden, was het geen probleem om het werk uit te stellen.
Alle overbodige 'rommel' werd direkt afgevoerd. Aanvoer nieuw materiaal werd gedoseerd.

van rheenen

Komen afspraken na
zijn helder in offerte en bijwerkkosten
uitvoering gaat in goed overleg met de klant

veranderingen zijn goed bespreekbaar en worden goed vertaald naar eventuele meerkosten
leveren en plaatsen op de afgesproken tijd
prettige medewerkers

Eef

Wij hebben zeer goede ervaring met het bedrijf.

Dhr. Hek sr. maakte gelijk een schets,zoals wij het voorstelde, om het douche gedeelte aan te passen
met een lage instap.
En met name geen opklap stoeltje maar een gemetseld...
met een lage instap.
En met name geen opklap stoeltje maar een gemetseld bankje.
We genieten er nog iedere dag van.

Neen