Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

R.A. van der Linden

Uitstekend werk geleverd met prima service

Kwaliteit en deskundigheid

Jan

Zeer tevreden , nette werknemers over de vloer gehad en afspraken netjes nagekomen

Afspraken nagekomen , prima werk afgeleverd

Wastafel kast liever hogere lades gehad zodat je grotere spuitbussen rechtop kan zetten

Uitstekend, goede voorbereiding, netjes gewerkt en mooi resultaat.

Persoonlijke aandacht en goede begeleiding

Ineke en Piet

Wij hebben Aangenaam Badkamers via Google gevonden, geen referenties dus. Er was echter gelijk een klik. Wij zijn deskundig begeleid, waarbij prettig werd mee gedacht met onze wensen en ideeën. Dit... Wij hebben Aangenaam Badkamers via Google gevonden, geen referenties dus. Er was echter gelijk een klik. Wij zijn deskundig begeleid, waarbij prettig werd mee gedacht met onze wensen en ideeën. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer.

* Open benadering van jou als klant.
* Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.

Rossum

Goede service, luisteren naar je wensen dringen niks op. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Reageren snel, staan altijd klaar en leveren netjes op. Top service

Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers
In de show room werd er goed meegedacht en begeleid.
Je merkt dat ze ervaring hebben.
Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen...
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers
In de show room werd er goed meegedacht en begeleid.
Je merkt dat ze ervaring hebben.
Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig... Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Prettige samenwerking in gehele traject, van aankoop tot oplevering

Snelle reactietijd

Ad

Aangenaam Badkamers maakt waar wat zij beloven! Na een prettige oriëntatie (geen pusherige verkoper) kregen wij een scherpe offerte. De montage werd door deskundige medewerkers verzorgd. De nieuwe... Aangenaam Badkamers maakt waar wat zij beloven! Na een prettige oriëntatie (geen pusherige verkoper) kregen wij een scherpe offerte. De montage werd door deskundige medewerkers verzorgd. De nieuwe badkamer werd eerder dan de gestelde drie weken opgeleverd. De nazorg was prima.

Aangenaam Badkamers straalt deskundigheid uit en heeft een klantgerichte houding. Wat de klant wil, staat voorop. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, medewerkers denken mee en zijn zeer... Aangenaam Badkamers straalt deskundigheid uit en heeft een klantgerichte houding. Wat de klant wil, staat voorop. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, medewerkers denken mee en zijn zeer vriendelijk en voorkomend. Nazorg is echt uitstekend! Zeer Aangenaam dus om hier een badkamer te kopen!

Tip: iets meer en gerichte communicatie ter voorbereiding op de montage van de badkamer. Dit kan vragen van de klant (als wanneer komt de monteur, wat moet ik als klant doen in huis ter... Tip: iets meer en gerichte communicatie ter voorbereiding op de montage van de badkamer. Dit kan vragen van de klant (als wanneer komt de monteur, wat moet ik als klant doen in huis ter voorbereiding etc.) voorkomen.

Michel Sluijter

Goede service, denken goed mee, en de uitvoering is top

Deskundigheid en service

Communicatie tijdens de bouw kan beter, en iets te optimistische tijdlijnen

Uitstekende ervaring : er is vakwerk geleverd binnen de geplande tijd.

Uitstekende dienstverlening; afspraken worden nagekomen; vakbekwame, vriendelijke medewerkers