Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Dhr. & Mevr. van Beckhoven

Fantastische badkamer geleverd en bijzonder netjes geïnstalleerd door echte vakmensen!

Goed advies, snel geleverd en directe opvolging op vragen of additionele verzoeken.

Gre en Rini de Weijze

Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

n.v.t.

Mw. Vervoort

Na een uitgebreid en persoonlijk advies is mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik ben er ontzettend blij mee!

Meedenken over goede oplossingen (voor bijvoorbeeld een kleine badkamer/beperkt budget).
Een aantal opties geven, zodat de keuzemogelijkheden wat beter te overzien zijn.

Fam. Smedes

Zeer prettige ervaring. Alles is perfect en ruim binnen de aangegeven termijn gerealiseerd. Het ziet er heel mooi uit!

Goede adviezen; duidelijke afspraken die worden nagekomen; vakwerk (ook door tegelzetbedrijf Kling); zeer nette werkers; vriendelijke mensen.

P.

Zeer professionele en meedenkende specialisten

Vakkundig, flexibel, punctueel

Fam. Rodigas

We hebben een nieuwe badkamer laten realiseren via BadkamerID.

Duidelijk advies met mooi 3D-model. Duidelijke offerte voor een nette prijs.

Enige wat ik zou kunnen bedenken is dat Lenny niet altijd volledig op de hoogte was wat Dennis aan het doen was/welke afspraken er gemaakt werden tijdens de realisatie. Maar dat zijn maar kleine... Enige wat ik zou kunnen bedenken is dat Lenny niet altijd volledig op de hoogte was wat Dennis aan het doen was/welke afspraken er gemaakt werden tijdens de realisatie. Maar dat zijn maar kleine dingetjes die niet zwaar wegen in onze optiek.

Mevrouw Driehuis

De service en het resultaat is top

jullie komen je afspraken steeds top na

Misschien iets eerder reageren als er een mail gestuurd wordt. Beter zeggen dat het goed ontvangen is dan pas na een paar dagen later reageren

Anna

Zijn zeer tevreden

komen afspraken na

Fam P

Goede ervaring!

Er wordt goed meegedacht zowel bij de aankoop als de plaatsing

Fam Koopman

Mooie showroom, ruime keuze, goed advies en er wordt keurig gewerkt!

Kwaliteit materiaal, top monteurs en goed advies!

Proactief communiceren naar klant, een klant hoort liever iets dan niets.