Offerte
Nazorg
Communicatie

Jan van Bekkum

Uitstekend

goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Karin en Arnold

Kennis van zaken/advies
Inzet

Joke en Jeffry

Bliek sanitair

Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Niet

Fam. Witziers

Zeer goed en vakkundig

Uitleg en meedenken

Fam. Kegel

Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Alles goed behalve stucwerk plafond.

E. S.

Wij zijn bij Baden+ geweest in Moordrecht. Oplichters. Komen afspraken niet na, slecht te bereiken en extreem duur. Ga niet met dit bedrijf (Roggeveen) in zee.

Extreem duur. Slechte communicatie

Reactie Je Baden+ badkamerspecialist:

We vinden het jammer dat we niet voor u de badkamerzaak zijn om uw badkamer te realiseren. Momenteel zijn het hele drukke tijden, ook als gevolg van de coronatijd. Hierdoor hebben we helaas met... We vinden het jammer dat we niet voor u de badkamerzaak zijn om uw badkamer te realiseren. Momenteel zijn het hele drukke tijden, ook als gevolg van de coronatijd. Hierdoor hebben we helaas met langere levertijden te maken. We hebben hiervoor onze excuses aangeboden. Ook konden wij niet tegemoetkomen aan uw verwachtingen die niet binnen onze service en werkwijze vallen. We hebben u zo goed mogelijk proberen te helpen. We betreuren dat we er niet zijn uitgekomen en hopen dat u een partij vindt die beter bij uw wensen past.

Fam Bos

Zeer goed van A tot Z

Communicatie en netheid van werken

Fam Bartels

We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide... We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Komen afspraken na

Fam. Verploegen

Wij zijn zeer tevreden, alles werd geregeld en afspraken zijn netjes nagekomen

alles werd door een persoon geregeld

?

Co Jasperse

Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit... Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit resulteerde in een voor ons aantrekkelijke offerte. Binnen redelijke termijn vond installatie plaats. Normaliter door eigen vakmensen maar door omstandigheden hoofdzakelijke nu door 1 zzp-er (Peter) die echter regelmatig voor dit bedrijf werk verricht en een allround en creatieve vakman bleek te zijn. Prettig in de communicatie ook. Het resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer blij mee zijn.

Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.

In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost... In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost door hoofdzakelijk contact te houden met de installateur via diens 06-nummer. Wellicht een oplossing om 06 nummers van de verkopers (aanspreekpunt) te vermelden in de offerte.