Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Fam. Pepping

Bubbelshop heeft ons geholpen met een plan, wisten niet precies wat we wilden. Goede ondersteuning en op basis van onze wensen prima uitvoering mede met de tegelzetter Kling
Vakwerk geleverd

Vakwerk, meedenken en uitvoering is erg netjes

M. Monster

Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke... Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!

Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.

Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)

Fam. Kwakkel

Prettig bedrijf met prachtige badkamer als resultaat

Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.

Een planning voor de werkzaamheden tijdens de verbouwing ontbrak waardoor we een aantal keer zelf na moesten vragen bij (de overigens bijzonder kundige en vriendelijke vakmannen) wanneer ze weer... Een planning voor de werkzaamheden tijdens de verbouwing ontbrak waardoor we een aantal keer zelf na moesten vragen bij (de overigens bijzonder kundige en vriendelijke vakmannen) wanneer ze weer kwamen. We hadden graag geweten van tevoren op welke dagen er werkzaamheden zouden zijn.

Janet van Zanten

Goed meedenken,advies geven,en uiteindelijk wat je wil mogelijk maken.

alleen maar kwaliteit spullen

nee

Fam. M

Na een zoektocht voor een nieuwe badkamer hebben we voor badkamer ID gekozen ivm de geboden combinatie van materialen levering en uitvoeren van werkzaamheden. Dit is ons erg goed bevallen. Hoewel de... Na een zoektocht voor een nieuwe badkamer hebben we voor badkamer ID gekozen ivm de geboden combinatie van materialen levering en uitvoeren van werkzaamheden. Dit is ons erg goed bevallen. Hoewel de tegels uit Italië door de corona crisis niet leverbaar waren hebben we dit in goed overleg snel weten op te lossen.

Gebruik van badkamer software in de offerte fase, waarbij het eindresultaat goed te voorspellen is.
Geboden optie om de gehele badkamer renovatie onder jullie regie te brengen.

J. Lubbers

Zeer prettige ervaring met Aangenaam Badkamers gehad, werken netjes en komen de gemaakte afspraken na.

Zeer klant gericht!! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Fam Daamen

Uitstekende service en vakbekwame medewerkers en monteurs

Servicegericht, vakkennis en goede communicatie

P. van Roosmalen

Mooie materialen, fijn kleinschalig, persoonlijke service en prettige samenwerking met installateurs

Persoonlijke service, open communicatie, oplossingsgericht

Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd... Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd adres gestuurd), onduidelijke communicatie (ontbreken van detail werktekening)

Fam Spoor

Prettig geholpen, goed advies gekregen, goed uitgevoerd.

Personeel, advies, uitvoering.

RWijd

Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust... Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust thuis bekijken, wel anders meegemaakt bij van die landelijke ketens. Prettig personeel, zowel in de showroom als uitvoering.
En tenslotte een prachtige badkamer als resultaat, zeer tevreden.

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Nee, kan er zo geen bedenken, misschien even nog een telefoontje voor de startdatum.