Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

De Wilde Tegels en Sanitair

Erg tevreden en blij met het resultaat. Van verkoop tot installatie en nazorg: De Wilde tegels en sanitair heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een eerlijk bedrijf waar vakmensen werken:... Erg tevreden en blij met het resultaat. Van verkoop tot installatie en nazorg: De Wilde tegels en sanitair heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een eerlijk bedrijf waar vakmensen werken: hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alles werd goed gecommuniceerd en in overleg gedaan.

Hoge kwaliteit producten en dienstverlening, goede communicatie over de plaatsing en ze betrekken de klant bij belangrijke keuzes op het moment van plaatsing.

Geen.

Linda Verbeek

Vanaf het binnenlopen van de showroom al een goede ervaring; fijne advies, snelle reactie op vragen en opmerkingen en er is mooi en net werk geleverd in de badkamer!

Snelle reactie op vragen per mail/telefoon.
Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt!
Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig.
Vriendelijk en kundig personeel.

STH Heemskerk

Ontwerp van de badkamer laten maken, tegelplan met verdelingen, ziet er allemaal top uit, uitgevoerd door vakmensen en een strakke planning. Resultaat is prachtig geworden. Thanks alle.

Werken super schoon, alles netjes afgeplakt en afgedekt, overleg tussen de uitvoerde partijen is top. Alles loopt in elkaar over.

Offerte uitwerking mag iets sneller, maar we snappen de drukte momenteel.

Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Alles wordt keurig per mail bevestigd

Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Er is goed met ons meegedacht over welk ontwerp we wilden hebben. Er is kwaliteit werk af geleverd. We zijn heel tevreden met onze toilet en badkamer.

Duidelijkheid, professioneel en hoge kwaliteit.

bij binnenkomst in de showroom oogde het onrustig en druk.

Heeren

Altijd goede ervaringen

Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies

Vooral zo doorgaan

Haringsma

Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten,
onze badkamer gerenoveerd.
Onze samenwerking was zeer goed te noemen.
Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en...
Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten,
onze badkamer gerenoveerd.
Onze samenwerking was zeer goed te noemen.
Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en de afmontage van het sanitair door hun monteur laten doen
Door hun ontwerp en materiaal keuze is het een perfekte badkamer geworden.

In mogelijkheden denken en waar nodig is, bij staan met raad en daad

Doorgaan met adviseren en begeleiden van klanten die grotendeels de verbouwing zelf doen

Bliek Volendam

Houden zich aan afspraken

Ernst

Positief persoonlijk en deskundig in contact en uitvoering

Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.

Bespreek de offerte met de klant in detail

fam. Matheeuwsen

Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige... Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige installateur, die ook zijn eigen mening durfde te geven. Er werd met ons meegedacht en gekeken hoe een en ander binnen ons budget zou kunnen passen. We moesten daarna een paar maanden wachten voordat de werkzaamheden konden starten. Dat hadden we er graag voor over. Van het begin tot het eind hebben we het gevoel gehad dat Bert ons ontzorgde. Aan het begin werd het verloop van de werkzaamheden doorgenomen, de planning werd steeds nagekomen. De bedrijven met wie samengewerkt werd waren alle even professioneel. Elke avond werd het huis weer netjes achtergelaten. Fijn was ook dat er tussentijds nog 'bijgestuurd' kon worden zodat we nu een badkamer hebben die niet alleen heel mooi maar ook praktisch is geworden. De badkamer op wielen was een extra (gratis) service waar we erg blij mee waren.

Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met... Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met wie de Bubbelshop samenwerkt waren steeds duidelijk is hun communicatie.

Geen verbeterpunten. Behoud jullie kwaliteit door tijd en rust te nemen voor zowel advies als uitvoering.