Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie
9.6/10

Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Transparant en eerlijk goed advies

Bliek Volendam

Houden zich aan afspraken

Lieve mensen met verstand van hun vak. Goed advies.

Leveren vakwerk en werken volgens een strakke planning

Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht... Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht en hierbij in het geheel geen goed gevoel of advies te hebben gekregen zagen wij op internet een advertentie van Bliek Sanitair. Het feit dat ze hierin aangaven dat alles veranderen in een kort tijdsbestek en zowel geheel ontzorgd mogelijk zou kunnen zijn sprak ons meteen aan.

Tijdens de eerste kennismaking werd de doelgerichte,daadkrachtige aanpak direct duidelijk,we konden onze droombadkamer verwezenlijken.
Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd...
Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd nemen.
Men probeert zoveel als mogelijk de strakke planning te halen.
Zeer goede vakmensen die echt specialist zijn in hun vak.
Alles wordt gedaan in goed overleg.
Zeer nette manier van werken.

Geweldige service, houdt zich aan de gemaakte afspraken qua tijd en levert een perfect afwerkte badkamer!
Wij zijn heel enthausiast en bevelen Bliek bij iedereen aan!! Ook de nazorg is heel goed.

Vriendelijk personeel, echt vakmensen die perfect werk afleveren!
Complimenten.

Niet.

Rikus Beemster

Goed advies, prachtige uitvoering en exact volgens de planning. Kan niet beter.

Uitvoering en volgens de schriftelijke planning, fantastisch.

Ik zou het niet weten.

Anki Burghout

Het advies wat wij kregen was tot in de kleine details een bijdrage op het mooie resultaat. De eerste ontmoeting in de showroom was erg vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwelijk.
Wilt U vertrouwd kopen is dit bedrijf een echt een aanbeveling.

Het advies was prima.
De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies!
Er is vakkundig en netjes gewerkt.

Nee. wij zijn zeer tevreden, ga zo verder!!!!

Marga

Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Hans korff

Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Zo doorgaan

4 jaar geleden onze badkamer volledig laten vervangen. Pittige klus omdat niets recht is in ons huis. Top uitgevoerd. Nu was de toilet ruimte aan de beurt. Weer super tevreden.

Het meedenken. Alles is mogelijk.