Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Fam.van der Laan

Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie.
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie.
De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Fijn bedrijf korte lijnen

Op dit moment niet

Bosch-Langhout

Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Steffan Majoor

Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we... Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet... Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Elmieke

We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad.
Toen er iets niet goed...
Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Die hebben we niet.

G.J.Koppenaal

Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf... Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Geen bijzonderheden

Tevreden klant in Harderwijk

Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede... Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar.
Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

Muit

Als een warm bad toen wij voor het eerst binnenstapte in de showroom als tot de oplevering

Weten waar ze over praten en de monteurs weten ook wat ze doen.
Werken netjes en snel

Nog niet

Prettige samenwerking in gehele traject, van aankoop tot oplevering

Snelle reactietijd

Van Minderhout

Zeer goed. Goede service en nazorg

Duidelijke communicatie over levering. Bij levering waren enkele tegels beschadigd. Dit is direct en kostenloos opgelost.

Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd... Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd geleverd. Deze zaak heeft mij direct geholpen door een tijdelijke vervanging mee te geven. Geen borg, geen aanbetaling, niets achtergelaten... gewoon op vertrouwen kraan mogen meenemen ter overbrugging. Meer dan prima service. Kom hier terug

Oplossingsgericht en meedenkend