Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

fam. Coret

Zeer goede ervaring van eerste gesprek tot montage. Overall een top ervaring.

Creativiteit, goede materialen en samenwerken met goede installateurs.

Details wat beter communiceren met de installateur. Soms gaf de tekening andere details in afwerking dan besproken.

Jeroen en Renske van Weert

Nieuwe badkamer aangeschaft en laten plaatsen.

Afspraak is afspraak. Super net werk afgeleverd!

Bij vertraging, laat het even weten.

M. Spanjers

De service en kwaliteit van de werkzaamheden is gewoonweg perfect. Jurgen heeft fantastisch werk geleverd en resultaat is echt prachtig en zeer strak afgewerkt. Er wordt met je meegedacht en je... De service en kwaliteit van de werkzaamheden is gewoonweg perfect. Jurgen heeft fantastisch werk geleverd en resultaat is echt prachtig en zeer strak afgewerkt. Er wordt met je meegedacht en je merkt dat er veel kennis er ervaring in zit waardoor zaken direct besproken worden waar we niet eens over na zouden denken en vervolgens komt er ook goed advies en oplossing. Werden ook wekelijks gebeld om te checken of dat alles naar wens ging en aan het einde een eindcheck waarna pas de eindfactuur gestuurd werd. Raden het echt iedereen aan. Wij zijn zeer tevreden!

Hoge kwaliteit. Deskundig advies en ook tijdens realisatie flexibel en wordt meegedacht.

Reactie op mail duurt af en toe langer maar als je belt wordt je direct goed te woord gestaan en komen netjes afspraken na

Fam. Stehmann

Goed geholpen met duidelijke adviezen

service en communicatie

misschien een iets breder assortiment

heer Scherpenzeel en mevrouw Weert

Betrouwbaar en goede kwaliteit

De montage van Allain

Ons eerste kennismakingsgesprek was niet fantastisch. Werd naar ons idee niet geluisterd wat we wilden. Jos heeft dat 200% goed gemaakt in het opvolgende gesprek.

fam. Urselmann

Goed geholpen, meedenkend

Iedere week een telefoontje om de voortgang te bespreken

Familie van de Wakker

Professioneel en vriendelijk

werken erg snel en netjes. Komen afspraken na.

fam. Segers

Alles is 1 hand; je gaat zelf op vakantie & bij terugkomst heb je een fantastische badkamer. Erg te spreken over het team dat de realisatie verzorgde.

meedenken

Carla Blondeau

Fijne ervaring, ben tevreden zoals het vanaf het begin tot eind is uitgevoerd.

Meedenken, goede adviezen.

n.v.t.

mw. du Chatinier

Het contact met BadkamerID Vught voelde vanaf het eerste oriënterende bezoek aan de showroom goed. Wij hadden er meteen vertrouwen in dat we aan het goede adres waren.

Vragen werden altijd op korte termijn beantwoord. Er wordt echt meegedacht. Over verrassingen tijdens het werk werd overleg gevoerd en de installateur kwam met goede oplossingen. Iedere dag werd het... Vragen werden altijd op korte termijn beantwoord. Er wordt echt meegedacht. Over verrassingen tijdens het werk werd overleg gevoerd en de installateur kwam met goede oplossingen. Iedere dag werd het werk keurig netjes achtergelaten. De badkamer is bijzonder mooi, heel precies, afgewerkt.

Benoem dat een badkamerverbouwing de nodige geluidsoverlast geeft, dat je bij bepaalde werkzaamheden beter niet in huis kunt zijn.