Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Familie Willems

Goede ervaring gehad! Altijd alles keurig gecommuniceerd. Goed geholpen in de showroom. De oplevering is zoals besproken. Betrouwbare werknemers die weten wat ze doen en goed advies uitbrengen.

Goede communicatie wanneer er een wijziging in de planning was. Deskundig personeel die erg vakkundig zijn.

Fam. Hoeksema

Goede service en communicatief sterk.

Prachtige showroom met veel keuso

Bedrijf beter zichtbaar maken vanaf de straatkant.p

Mevrouw Andringa

Erg fijn en professioneel, goede adviezen gekregen bij het uitkiezen. Er werd ook meegedacht naar het meest optimale en praktische.

Goed en netjes werk.

Als ik al een vebeterpunt zou moeten noemen dan is het iets meer communicatie naar klant toe over eventuele planning.

fam. Duizendstra

Ik had een soort/ kleur tegel in mijn hoofd die niet zomaar te vinden was. Er werd meegedacht en ook creatieve alternatieven aangeboden. Uiteindelijk onze droombadkamer gekocht en het is prachtig... Ik had een soort/ kleur tegel in mijn hoofd die niet zomaar te vinden was. Er werd meegedacht en ook creatieve alternatieven aangeboden. Uiteindelijk onze droombadkamer gekocht en het is prachtig geworden!

Service, meedenken, creativiteit

Familie Straatsma

Uitstekend vanaf ontwerp tot en met oplevering.

Flexibel in uitvoering m.b.t. aanpassingen, wijzigingen t.o.v. opdrachtovereenkomst.

Inzet van onderaannemer (stukadoor) beter uitkiezen

familie Keuning

Uitstekend

Vaklui, duidelijke afspraken

goede afstemming voorbereiding

Familie de Jong

We zijn super tevreden over het hele traject, en nog meer met het eindresultaat.
Prettige mensen en deskundig in het werk

Deskundigheid en prettig in de omgang

Ik kan zo niets bedenken

familie Wiersma

Zeer prettig contact, goede informatie, denken mee zeer goede adviezen

Vriendelijk, meedenkend

Ga vooral zo door, koester het personeel dat voor het bedrijf werkt

Familie S.

We hebben op basis van deskundig advies van Janny onze badkamer samengesteld. Hierbij werd goed rekening gehouden met onze specifieke wensen en de mogelijkheden van de (niet zo standaard) ruimte,... We hebben op basis van deskundig advies van Janny onze badkamer samengesteld. Hierbij werd goed rekening gehouden met onze specifieke wensen en de mogelijkheden van de (niet zo standaard) ruimte, fijn. Ook de service en nazorg waren top (ook ver na levering), dankjewel!

Goed advies, denkt mee, servicegericht en ruime keuze.

nvt

Familie Mosselaar

Wij hebben jullie ervaren als een meedenkend op maat adviseur! Goed inspelen op de individuele wensen en mogelijkheden.

Snel reageren op vragen en het onderhouden van persoonlijk contact dmv mail en app en winkel bezoek.
Ruime keuze en kwalitatief mooie producten.